19 / 05 / 2024

Tüm bildiklerinizi unutun! İşte gram altının 4 ay sonraki yeni fiyatı! Bunu okumadan altın almayın

Tüm bildiklerinizi unutun! İşte gram altının 4 ay sonraki yeni fiyatı! Bunu okumadan altın almayın

Altında gel gitli zamanlar yaşanmaya devam ediyor. Bugün geride bıraktığımız ağustos ayına yükseliş ile başlayan gram altın son iki haftadır orantılı bir seyir ile düşüş tablosu sergilemekte. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise altının önümüzdeki günlerde nasıl bir hal alacağını merak etmekte.



"YIL SONU GRAM ALTIN TAHMİNİM DEĞİŞMEDİ"

Artık gram altını 1. 000 Türk Lirası’nın altında bulmanın oldukça zor olduğunu ifade eden Memiş, şu cümleleri kullandı:

"Gram altın 1.  005 lira olsa da bankadan ya da fiziki olarak yatırımcı 1. 017 liradan gram altın almakta. 10 - 15 Türk lirası makas aralığı mevcut. 1. 000 liraya gram altın almak için gram altının 985 liraya gerilemesi lazım. Ben bu ihtimalin zayıf olduğunu öngörüyorum.

Gram altın hem dolardan hem de onstan besleniyor. Şu anda ons altın fiyatındaki baskılanma kaynaklı düşüyor. Önümüzdeki sene düğün yapacak kişiler, borcu olan kişiler uzun vadede bunu fırsat olarak görebilirler. Bu yılın sonundaki gram altın 1. 400 lira tahminim değişmedi. Doların karşısında bulunan bütün enstrümanlarda manipüle edilmiş ücretler olduğunu görüyorum. Yatırım için bu enstrümanları ön planda konuşuyorum.”

Tüm bildiklerinizi unutun! İşte gram altının 4 ay sonraki yeni fiyatı! Bunu okumadan altın almayın

Başvuran aileye 7 bin 200 lira verilecek! 12 ay boyunca ödeme devam edecek! Bu yardımdan yararlanmak için ne yapmalıyız

Kredi kartınız varsa bu habere hemen tıklayın! Bilgilerinizi 2 dolara satıyorlar! Bu dolandırıcılıktan nasıl kurtuluruz?

Faizsiz, geri ödemesiz 250 bin TL kredi sahibi olabilirsiniz! Başvurular bugün başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön