18 / 05 / 2024

Saraybosna Şehir Ormanı

Saraybosna Şehir Ormanı

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Saraybosna Şehir Ormanı'nı en yakın zamanda tamamlayarak, hizmete açmayı planlıyoruz" dedi...

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Nurettin Esen tarafından kuruldu.

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Burak Polat tarafından kuruldu.

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fikret Baran tarafından kuruldu.

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Özer Karaböberli tarafından kuruldu.

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Furkan Erdoğan tarafından kuruldu.

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? OGM şehir şehir isim listesi!

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları il il açıklanmaya devam ediyor. OGM kura sonuçları 2022 sorgulama sık sık araştırılıyor. Peki, OGM 5 bin işçi alımı kura sonuçları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Şırarr İnşaat Elektrik Metal Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şırarr İnşaat Elektrik Metal Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Demir tarafından kuruldu.

Sadıç İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıç İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Tahsin Tekeli tarafından kuruldu.

Silma İnşaat Metal Orman Ürünleri Ambalaj Plastik Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Silma İnşaat Metal Orman Ürünleri Ambalaj Plastik Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Ataşehir'de Ali Turan tarafından kuruldu.

Nexkarl İnşaat Metal Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nexkarl İnşaat Metal Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Nalan Utar tarafından kuruldu.

Orge Grup İnşaat Nakliye Orman Ürünleri Reklam Temizlik Elektrik Malz.Met.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Orge Grup İnşaat Nakliye Orman Ürünleri Reklam Temizlik Elektrik Malz.Met.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Varlı tarafından kuruldu.

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hamdi Akın tarafından kuruldu.

Saraybosna Şehir Ormanı Haberi

Saraybosna Şehir Ormanı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bosna Hersek'te yaptırılan Saraybosna Şehir Ormanı'nı en yakın zamanda hizmete açmayı planladıklarını bildirdi. 

Geçen yıl temeli atılan Saraybosna Şehir Ormanı'nda sona gelindi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Orman Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen projede, seyir terası, dinlenme ve piknik üniteleri, restoran, yöresel ürün satış ünitesi, çocuk oyun alanları, mini amfi tiyatro, yürüyüş yolları, mescit gibi birçok tesis ve ünite kuruldu. Projeyle, insanların modern şehir hayatının yoğun stresinden arındırılması, çevre bilincinin ve tabiat sevgisinin canlandırılması hedefleniyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, vatandaşların nefes aldığı ve hoşça vakit geçirebilecekleri bir tesis inşa edildiğini belirtti. Bakan Pakdemirli, "Saraybosna Şehir Ormanı'nı en yakın zamanda tamamlayarak, hizmete açmayı planlıyoruz."...