09 / 05 / 2024

Saraylı Koleksiyon

Saraylı Koleksiyon

Son yıllarda mutfak tasarımları, gelişen sosyal hayata, buna bağlı tasarım trendlerine paralel olarak değişti. İşte Lineadecor'dan yeni mutfak tavsiyeleri...

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Gölcük Saraylı'daki tarihi evlerin korunması TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Saraylı Mahallesi'nde bulunan tarihi evlerin korunması ve onarılması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Okura Saraylı Otel Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Okura Saraylı Otel Yönetim Anonim Şirketi bugün 900 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da Bülent Saruhan    Saraylı tarafından kuruldu.

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Saraylı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saraylı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Necip Çimen ve Mustafa Burak Çimen ortaklığında kuruldu. 

Koleksiyon, Mahall Bomonti projesi için özel bir daire hazırladı!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Mahall Bomonti İzmir’e Koleksiyon dokunuşu!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Kocaeli Saraylı Marbella yükseliyor!

Yurtdışında ve Kocaeli’de yaptığı projelerle inşaat sektöründe hızla yükselen Kaplan Invest, Türkiye’deki 10 yıllık tecrübesinin ardından Gölcük Saraylı’da inşasına başladığı Saraylı Marbella Sitesi ile zirveye yükseliyor.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Saraylı Koleksiyon Haberi

Saraylı Koleksiyon

Açık raflar, adaya bağlı masalar: Yaygınlaşan açık mutfak konseptiyle birlikte mutfaklar artık birer salon mobilyasına dönüştü. Açık raflar, büyük kütüphane görüntülü dolaplar, ada ünitesine entegre edilen masalar ile keyifli ve trendlere uygun bir mutfak yaratabilirsiniz. Lineadecor’un tezgah üzerine oturan kayar kapaklı açık raflı modülleri, modern hayata yakışır şıklıkta.

Tezgah üzeri aksesuvarlar: Ocak ve eviyenin arkasına, tezgah üzerine yerleştirebileceğiniz Lineadecor aksesuvarları ile lezzetli yemekler elinizin altında. Aynı zamanda kayıp alanları değerlendirmenin de akılcı bir yolu...

Akıllı hacimler: Daha geniş ve akıllı alanlar... Derinliği artırılmış çekmece ve dolaplarla Lineadecor mutfaklar artık daha hacimli. 75 cm. derinliğindeki tezgahlar, düzenli ve geniş çalışma alanıyla kullanım kolaylığı yaşatırken, tavana kadar yükselebilen boy dolaplar ile dar alanlarda sınırları zorlamak mümkün!

Otomatik açılan kapaklar: Hızlı akan yaşamın her alanında pratiklik arayanlara özel...