02 / 05 / 2024

Sarayönü TOKİ Konutları başvuruları

Sarayönü TOKİ Konutları başvuruları

Nafiz Solak, Sarayönü TOKİ Konutları 'nın 2014. sonunda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi. Sarayönü'nde TOKİ tarafından yaptırılan 283 konut, bir cami ve ticaret merkezinden oluşan projenin inşaatı, hafriyat çalışmaları ile başladı.

TOKİ’den Konya Sarayönü'nde 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!  

TOKİ Konya Sarayönü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Sarayönü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Sarayönü'nde  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Sarayönü sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya Sarayönü projesi sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü projesinde yer alan konutların kura çekilişini gerçekleştirdi.

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Sarayönü kura sonuçları 23.07.2018!

TOKİ Sarayönü kura sonuçları 23.07.2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 883 adet konut bulunuyor.

TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap kura sonuçları 23.07.2018!

TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap projesinde kalan 58 konutun kurası 23 Temmuz 2018 tarihinde çekilecek. TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap kura sonuçları açıklanınca burada yer alacak..

TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap kura çekilişi 2018!

TOKİ ile Konya Saranönü Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Konya Sarayönü 3.Etap Projesi'nde yer alan 58 konutun kurası 23 Temmuz'da çekilecek..

TOKİ Konya Sarayönü başvuruları sona eriyor!

TOKİ ile Belediye işbirliğinde gerçekleşen Konya Sarayönü 3.Etap Projesi kapsamındaki 75 konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Konya Sarayönü başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü başvuru dönemi bugün başlıyor. Alt ve Orta Gelir Grubu kapsamında 2+1 ve 3+1 nitelikli 58 konut satışa sunuluyor. 

TOKİ, Konya Sarayönü’nde 79 konut yapacak!

TOKİ, Konya Sarayönü’nde 79 konut yapacak. TOKİ tarafından Konya’nın Sarayönü İlçesi, Kurşunlu Mahallesi’ndeki projesinin ihalesi dün yapıldı..

TOKİ Konya Sarayönü 79 konut ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Konya Sarayönü İlçesi'ne bağlı Kurşunlu Mahallesi'nde 79 konut inşa edilecek. Konut projesinin ihalesi yarın yapılacak..

Konya Sarayönü TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ tarafından Konya’nın Sarayönü İlçesi’nde hayata geçirilen proje kapsamındaki 853 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Konya Sarayönü TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü'nden hayata geçireceği 79 adet konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ'nin Niğde'deki kentsel dönüşüm konutları TBMM'de!

Niğde'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan TOKİ konutlarında metrekare fiyatları ile ilgili sorunlar meclis gündemine taşındı..

Sarayönü TOKİ Konutları başvuruları Haberi

Sarayönü TOKİ Konutları başvuruları


Sarayönü'nde TOKİ tarafından yapılan ikinci etap konut inşaatı başladı. Proje hakkında konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Solak, 283 konut, bir cami ve ticaret merkezinden oluştuğunu ve 2014. sonunda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi. Sarayönü'nde TOKİ tarafından yaptırılan 283 konut, bir cami ve ticaret merkezinden oluşan projenin inşaatı, hafriyat çalışmaları ile başladı. Geçtiğimiz günlerde temeli kazılmaya başlanan 283 konut bir cami ve ticaret merkezi inşaatında çalışmalar devam ederken Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Solak, ilçedeki ikinci TOKİ konutları hakkında bilgi verdi. 


Ak Parti Sarayönü İlçe başkanı Nafiz Solak, açıklamasının devamını Ladik'e ayırarak, "Ladik'te yapılacak olan 259 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatı da hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında hafriyat tamamlandı. Sarayönü'nde ki hafriyat çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte, projeler paralel...