29 / 04 / 2024

sarı evler ruhsat sorunu

sarı evler ruhsat sorunu

Sancaktepe'de Anadolu Yakası'nda yer alan Sarı Evler ruhsat iptali son durum itibariyle çözüldü. İskanın alındığı Sarı Evler Sancaktepe projesinde satışa çıkan son etabın fiyatı 294 bin TL'den başlıyor

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

Prefabrik evler için ruhsat ve izin gerekli mi? Ruhsata ihtiyaç olmayan yapılar hangileri?

Prefabrik evler Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden sonra yoğun ilgi görmeye başladı. Pek çok kişi prefabrik ev için izin ya da ruhsat gerekip gerekmediğini merak ediyor.

Prefabrik ev ruhsat masrafı ne kadar? İşte detaylar!

Prefabrik ev ruhsat masrafı ne kadar, prefabrik evler için ruhsat gerekli mi soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Prefabrik ev için izin gerekir mi? Prefabrik ev için ruhsat gerekli mi?

Prefabrik evler son zamanlarda bir hayli gündemde yer almaktadır. Durum böyle olunca ruhsat ve izin konusu da prefabrik evler için araştırılmaya başlandı.

İskan ruhsatı nasıl alınır? İskan alabilme şartları nedir?

İskan ruhsatı kısaca oturma izni anlamına geliyor. İskan ruhsatı alınmamış evler aslında yasal olarak oturmaya müsait olmuyor. Peki, İskan ruhsatı nasıl alınır? İskan alabilme şartları nedir? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Prefabrik ev için ruhsat gerekir mi? Prefabrik ev için ruhsat nasıl alınır?

Prefabrik evler günden güne popülerleşmeye devam ediyor. Küçük bir arsa veya arazisi bulunan vatandaşlar, şehrin kalabalığından kaçmak için kendi yaptıkları prefabrik evlere sığınıyor. Peki, Prefabrik ev için ruhsat gerekir mi? İşte prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin bilmesi gereken detaylar…

Dap Levent 1. Etap'ın ruhsatı alındı! 448 yeni konut geliyor!

Ruhsatı alınan DAP Levent 1. Etap projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Sarıyer'de hayata geçirilecek. 

KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi için ruhsat alınmadı iddiası!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın bugüne kadar Pendik'te hayata geçirdiği tüm projeler için kendilerinden ruhsat aldığını bildirerek, son proje proje için de herhangi bir başvuruda bulunmadığını belirtti.

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Dalaman'da Sarıgerme Göl Evleri hizmete girdi!

Dalaman Çayı kıyısında yer alan Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri hizmet vermeye başladı. Göl evler, konforu doğayla bir araya getirecek.

Taşınabilir evler arsaya yapı ruhsatı şartına son veriyor!

Pandemi döneminde karavan ve tiny house tarzı evlere talep artmasıyla sektör temsilcileri bu alanda üretim yapmayı hızlandırdı. Diğer yandan bu evlerin yapı ruhsatı istememesi vatandaşlar için daha cazip bir seçenek oldu.

Altınordu’daki Belde Evler Projesi yıkılıyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evler Projesi için yıkım kararı alındı. Proje sahipleri bu kapsamda dava açtı ve mahkemeler projenin devam etmesi yönünde karar verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler projenin yapı ruhsatını iptal etti ve yıkım kararı aldırdı.

sarı evler ruhsat sorunu Haberi

sarı evler ruhsat sorunu

İntaş A.Ş. tarafından yükselen Sarı Evler projesi, Sancaktepe'de Anadolu Yakası'nda yer alıyor. Sarı Evler ruhsat iptali son durum olarak yapı kullanım izin belgeleri (iskan) alındı. 


24 Mart sonrasında alınan projede 30 blok ve 720 konut bulunuyor. Yüzde 85 doluluk oranına sahip Sarı Evler projesinde son satışa çıkan etabın fiyatları 294 bin TL ile 534 bin TL arasında değişiyor. 


Teslimlerin hemen yapıldığı projede tüm bankalardan kredi kullanılıyor. Sarı Evler projesinde daireler 2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve 4+2 dublekslerden meydana geliyor. 


55 bin metrekare arsa alanına sahip Sarı Evler projesinde Türkiye Finans'la yüzde 0,95 faiz oranı ve 60 ay vade ile ev sahibi olunuyor. 


Sarı Evler iletişim

Telefon: 0216 429 82 82

Web Adresi: