06 / 05 / 2024

Sarı Köşkteki Sergi

Sarı Köşkteki Sergi

Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile BüyükÇekmece Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Kapılar" adlı resim sergisinin açılışı Sarı Köşk'te gerçekleştirildi.

Galatasaray kasasını dolduracak! Dudak uçuklatan meblağ

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyon oldu. Ligde 3 sezon aradan sonra ipi göğüsleyen sarı-kırmızılı takım, toplamda 23. şampiyonluğunu kazandı. Böylece Galatasaray kasasını doldurdu.

Balıkesir Edremit'te 2 arsa ve 1 konut satılıyor! 592 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Çıkrıkçı, Hamidiye ve Sarıkız mahallesinde yer alan 2 arsa ile 1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray Adası'na kavuşuyor, Yargıtay'dan sevindiren karar geldi. Mahkeme tarafından geçtiğimiz sene alınan karar, Yargıtay tarafından da onaylandı...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'tan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adaylarından Burak Elmas sarı-kırmızılı kulüp için hayata geçireceği seçim vaatlerini anlattı. Elmas, Kemerburgaz arazi için de açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki arazisine baskın!

Galatasaray Mart ayında hukuk mücadelesini kazandığı Kemerburgaz'daki arazi madencilik firması tarafından tahliye edilmişti. Sarı-kırmızıların yeni arazisine baskın düzenlendi.

Galatasaray'a Kemerburgaz'da yeni tesis!

Enerji Bakanlığı’nın ruhsatını iptal ettiği Kemerburgaz'daki madencilik firması, Galatasaray'ın arazisinden tahliye edildi. Araziye sarı-kırmızılı bayrak asıldı. Bu gelişmeyle; Galatasaray’ın bazı tesislerinin Kemerburgaz’a taşınacağı görüldü. 

Falcao, Kemer Country'de 7 buçuk milyon TL'ye ev alacak!

Sarı-Kırmızılı takımdan yıllık 5 milyon euro kazanan Falcao’nun eşi kazancını artıyor. Lorelei Taron, Göktürk’te beğendiği 7 buçuk milyonluk villayı çocuklar için oyun merkezi haline çevirecek.

Galatasaray'a Riva piyangosu!

Sarı-kırmızılı kulübün Emlak Konut ile birlikte gerçekleştirdiği 'Düşler Vadisi' projesi tavan yaptı, 509 konutluk ilk etapta 430 villa satıldı...

Sarı Köşkteki Sergi Haberi

Sarı Köşkteki Sergi

Tekirdağ ili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdür V. Naşit Oskay, Büyiikçekmece Belediyesi Halk Akademileri eğitmenlerinden ressam Yavuz Deniz ve öğrencilerinin de katıldığı sergiye vatandaşların ilgisi yoğun oldu. 



Anadolu kültüründe önemli bir yeri var 

Serginin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün kültür ve sanata önem veren deneyimli bir belediye başkanı olduğunu. Büyükçekmece Belediyesi ile birlikte bir sergi açmış olmalarının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek; "Serginin teması olan kapılar bizim kültürümüzde çok önemlidir. Felsefi olarak da kapıların Anadolu kültüründe önemli bir yeri var. Bu nedenle böyle bir serginin ilçemizde açılmasından dolay mutluluk duyuyorum" diye konuştu. 



"Başkan Akgün'e teşekkür" 

Sergi hakkında bir açıklama yapan Biiyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri eğitmenlerinden ressam Yavuz Deniz,...