05 / 05 / 2024

Sarıcalar Mahallesi kiralık tarla

Sarıcalar Mahallesi kiralık tarla

Bergama Belediye Başkanlığı; Sarıcalar Mahallesi'nde yer alan toplamda 1.874.322,21 metrekare olan 30 tarlayı kiraya veriyor. İhaleleri 15 Ekim 2014 tarihinde Çarşamba günü yapılacak.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi, 217 ada, 1 parselin bir kısmı ile bitişiğinde yer alan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Koronavirüs Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talebi artırdı! 

Koronavirüs salgınının Türkiye'de de etkisini göstermesi üzerine ve en çok vakanın İstanbul'da görüldüğünün açıklanması üzerine, İstanbul'da yaşayan birçok vatandaş sakin bölgelerdeki evlere gözlerini çevirdi. Bu süreçte Sarıyer Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talep arttı...

Antalya'da üniversitelinin kiralık ev çilesi!

Akademik yılın başlamasıyla Antalyalı öğrenciler kiralık ev arayışına girdi. Kültür Mahallesi'nde ev aramayı tercih eden öğrenciler, geçen yıla göre yüzde 30 oranında kira artışıyla karşı karşıya kaldı.

İzmit Sarıcalar'da tapular hazırlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Kabaoğlu (Köyü) Mahallesi Sarıcalar bölgesinde şuyulandırma çalışması yaptı.

Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi artık riskli alan değil!

Sarıyer’in en gözde semtlerinden Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ne sevindirici haber geldi. Danıştay 14. Dairesi, mahalleyi “riskli alan" ilan eden Bakanlar Kurulu kararını iptal etti. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi artık riskli alan değil...

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Bergama Belediyesi'nden Sarıcalar Mahallesi'nde kiralık 30 tarla!

Bergama Belediye Başkanlığı; Sarıcalar Mahallesi'nde yer alan toplamda 1.874.322,21 metrekare olan 30 tarlayı kiraya veriyor. İhaleleri 15 Ekim 2014 tarihinde Çarşamba günü yapılacak.

Ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara tavsiyeler!

Gazeteci, yazar Fatoş Karahasan, ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara dikkat etmeleri noktaları hatırlatan bir yazı kaleme aldı. İşte Fatoş Karahasan'ın cnnturk.com'da yer alan yazısı...

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı, velileri kiralık ev telaşı sardı!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrencileri ve velilileri kiralık ev telası sardı Üniversite sınav sonuçlarını açıklanmasıyla, emlakçıların da telefonu çalmaya başladı. Ev bulma telaşı kiralık ev aramalarında artışa neden oldu

Kiralık konut fiyatları yaz döneminde neden artıyor?

Her yıl, yaz mevsiminin gelmesi ile gayrimenkul piyasasında kiralık konutlara yönelik bir talep artışı olmaktadır. Peki yaz dönemlerinde kiralık konutlara talebin artmasına neden olan etkenler nelerdir?

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

YHT Pendik'te kiralık konut fiyatlarını yüzde 55 arttırdı!

İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik'te konut projelerine her gün yenisi ekleniyor..

Sarıcalar Mahallesi kiralık tarla Haberi

Sarıcalar Mahallesi kiralık tarla


Bergama Belediye Başkanlığı; Sarıcalar Mahallesi'nde yer alan 30 tarlayı kiraya veriyor. Toplam kiralanacak alan 1.874.322,21 metrekare olarak belirlendi. 


İhaleleri; 15 Ekim 2014 tarihinde Çarşamba günü saat 10:45'de Belediye Encümen Toplantı Salonu'nda ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacak. 


İHALE İLANI:


30 AD.G.MENKULÜN KİRAYA VER. BERGAMA BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 747/9754


İLAN


BERGAMA. BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


Sıra No    Adresi    Cinsi    Mevkii    Ada No    Parsel No    Yüzölçümü(m')    Hisse Oranı    Açıklamalar


1    Sarıcalar Mah.    Palamutlu Tarla    Baldana        1566    18950    Tam    Otlakiye


2    Sarıcalar Mah.    Palamutlu Tarla    Değirmenönü        1303    4712,5    Tam    Otlakiye


3    Sarıcalar Mah.    Palamutlu Tarla    Yarbaşı        769    9900  ...