09 / 05 / 2024

Sarıçam Belediye hizmet binası ne zaman tamamlanacak

Sarıçam Belediye hizmet binası ne zaman tamamlanacak

Sarıçam Belediye hizmet binasının 1 nisan 2013'de başlayan inşaatı tamamlandı. İller Bankası Bölge Müdürlüğü yetkililerince yapımcı firmadan devralınan yeni hizmet binasına, belediye birimleri önümüzdeki günlerde taşınıyor.

TOKİ Adana Sarıçam ve Merkez'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Adana İli Sarıçam ve Merkez İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Adana Sarıçam Deresi’ndeki evler kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklerini söyledi.

Sarıçam, Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgede gerçekleştirdikleri yatırım, proje ve hizmetlerden bahsetti. Uludağ, Sarıçam'ın Adana'nın cazibe merkezi olacağını söyledi.

Sarıyer Belediyesi hizmet binası açıldı!

Sarıyer Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı. Yeni hizmet binasıyla ilgili bilgi veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç "Bina, büyüklüğü, içerdiği fonksiyonları, engelsiz, çevreci, ilk yeşil kamu binası olmasıyla sadece Türkiye'de değil, dünyada bir ilktir" dedi.

Bilal Uludağ: Adana Sarıçam'da hormonlu binalara izin vermeyin!

Adana Sarıçam'da konutlar yükselirken Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam'ın düzenli ve herkesin yaşam merkezi haline gelecek bir ilçe olması için büyük özen gösterdiklerine dikkat çekti.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Adana Sarıçam'da yolar asfaltlandı!

Adana Sarıçam Belediyesi tarafından devam ettirilen hizmet atağından bu kez de nasibini Kılıçlı, Kızılkaş, Avcılar ve Yeniyayla mahalleleri nasibini alıyor.

Adana Sarıçam'da arsalara imar durumuna göre ruhsat veriliyor!

Adana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ,"Her geçen günde modern yapılar ilçemizde hızla yükseliyor. Yapılan bütün çalışmalar ise bir uyum içinde oluyor. Amacımız Sarıçam'ı Adana'nın en gözde ilçesi ve cazibe merkezi haline getirmektir" dedi.

Sarıçam'da yeni imar yolları açılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarına ara verilmeden devam edildiğini söyledi.

Reysaş GYO, Adana Sarıçam'a GES kuracak!

Reysaş GYO, Adana Sarıçam İlçesi Sulaca Mahallesi'nde bulunan deposunun çatısının üzerine 1 MW gücünde GES Tesisi kuracak. Tesis için Ak Finansal Kiralama A.Ş. ile 5 yıllık anlaşma imzalandı.

Pursaklar Belediye hizmet binasında inşaat başladı!

PURSAKLAR Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilecek Belediye Hizmet Binası'nda ilk kazma vurularak temel çalışması tamamlandı.

Reysaş'ın Sarıçam'daki arsasına GES Tesisi kurulacak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Sarıçam Suluca Mahallesi'nde bulunan 9 bin 954 metrekarelik depomuzun çatısının üzerine 1 MW gücünde GES Tesisi kurulacak.

Samsun İlkadım Belediye Hizmet Binası ihaleye çıkacak!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 20 dönümlük alana yapılacak belediye hizmet binasının projesinin tamamlandığını ve 10 gün içinde ihaleye çıkılacağını söyledi.

Sarıçam Belediye hizmet binası ne zaman tamamlanacak Haberi

Sarıçam Belediye hizmet binası ne zaman tamamlanacak


Sarıçam Belediye hizmet binasının 1 nisan 2013'de başlayan inşaatı tamamlandı. İller Bankası Bölge Müdürlüğü yetkililerince yapımcı firmadan devralınan yeni hizmet binasına, belediye birimleri önümüzdeki günlerde taşınıyor. 


Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, kararlı çalışması ile hizmet binasının inşaatı tamamlandı. 26 Mayıs 2013'de Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in ve Sarıçamlı'nın yoğun ilgi, alaka ve olarak inşa edildi. 

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, geride kalan 5 yıllık hizmet süresi içinde ilçenin tüm mahallelerine hizmet götürerek Sarıçam'ı geliştirme ve değiştirme adına önemli çalışmalara imza attı. 


Başkan Ahmet Zenbilci, geride kalan hizmet süresi içinde bir milyon300 bin metrekare asfalt yol, bir milyon metrekare de kilit parke yol, 500 bin metrekare satıh kaplama yol yaparak, kendi ölçeklerinde bir belediyenin ulaşılması güç Suluca bölgesinde kısmi olarak çok az...