08 / 05 / 2024

Sarıçiçek Yapı Malzemeleri Makina İnşaat Kimin

Sarıçiçek Yapı Malzemeleri Makina İnşaat Kimin

Sarıçiçek Yapı Malzemeleri Makina İnşaat Metal Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Sarıçiçek imzasıyla kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

O markette ayçiçek yağına çılgın indirim yapıldı! 4 Litre teneke ayçiçek yağı 119 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Onur marketten yapıldı. 4 litre teneke ayçiçek yağının satış ücreti 119 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Onur market ve indirimin ayrıntıları.

Ayçiçek yağında büyük indirim! İster stok yapın ister tek tek alın. 1 litre ayçiçek yağı sadece 34 TL

Yetişen alıyor. Böyle fırsat bir daha gelmez. Ayçiçek yağının litresi o markette 34 TL'ye düştü. İster hemen kullanmak için alın ister stok yapın ama sakın bu fırsatı kaçırmayın. İşte indirimin detayları ve o market…

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB)’nde Değişiklik 2022!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB) Kapsamında Teknik Değerlendirme Kuruluşlarının Görevlendirilmesi, İzlenmesi ve Denetlenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31869 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Malzemeleri Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB) Kapsamında Onaylanmış Kuruluşların Görevlendirilmesi, İzlenmesi ve Denetlenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31869 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

216 Çiçek Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

216 Çiçek Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

5 litrelik ayçiçek yağında Cuma indirimi yapılacak! 30 lira düşüyor 27 Mayıs fiyat listesi

Ayçiçeçk yağlarında yapılacak indirim haberi Cuma gününe özel geldi. Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Haziran ayından itibaren ithalat ihalesine çıktığı ayçiçek yağlarında yeni parti mallar gelmeden marketlerde satılan ürünlere indirim yapıldı. İşte detaylar...

A101 ayçiçek yağı ve zeytinyağı fiyatlarını düşürdü! Ayçiçek yağı 14,90 liraya indi! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...

A101'de seçili sıvı yağ ürünlerinde indirim yapıldı. Türkiye gündeminden düşmeyen ayçiçek yapı A101'de ne kadar? 1 litre zeytinyağı kaç lira? İşte 11 Mayıs 2022 A101 indirimli yağ fiyat listesi...

Yapı Malzemeleri Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği kapsamında uygulanacak uyumlaştırılmış teknik şartnamalerin duyurulmasına ilişkin tebliğ bugünkü 31824 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31824 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Sarıçiçek Yapı Malzemeleri Makina İnşaat Kimin Haberi

Sarıçiçek Yapı Malzemeleri Makina İnşaat Kimin


Sarıçiçek Yapı Malzemeleri Makina İnşaat Metal Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Sarıçiçek imzasıyla kuruldu. 


Sarıçiçek Yapı Malzemeleri Makina İnşaat Metal Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Amaçla ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak, ihalelere girmek, her türlü inşaatın plan, proje tanzimini ve müşavirlik hizmetlerini vermek,  2- Her nevi inşaat malzemelerinin , makinelerinin toptan ve perakende alım satımı, imalatı, dahili ticareti, pazarlaması,  3- Yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak, inşaatın plan, proje tanzimini, statik ve kesin hesap ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi,  4- Konu ile ilgili her nevi plan, proje ve mühendislik hizmetleri ile teknik müşavirlik, taahhüt ve tesisat...