06 / 07 / 2024

Sarıdağ yol genişletme çalışmaları

Sarıdağ yol genişletme çalışmaları

Saıyer Fen İşleri Müdürlüğü Sarıyerli vatandaşların şikayetlerini dikkate alarak Sarıdağ yolunu genişletti. Yaklaşık 400 metre uzunluğundaki yolun kenarına 200-300 metrekare güvenlik duvarı inşa edildi.

Dışişleri Bakanlığından İsrail'in ilave yasa dışı yerleşim yerlerini genişletme planına onay vermesine tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da ilave yasadışı yerleşim yerlerini genişletme planının resmen onaylanmasına tepki gösterdi.

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Manisa Soma'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Akçaavlu – Dualar Mahalleleri arasındaki 7 kilometrelik yolda sathi kaplama öncesi temel çalışmasına başladı.

İskenderun'un yolları genişliyor!

İskenderun Belediyesi ilçe genelinde gerçekleştirdiği yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kent genelinde yürütülen yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Malatya Pütürge'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge ilçesinde 5 mahalleyi bir birine bağlayan grup yolunda yol genişletme ve güzergah değişikliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Şahinbey'in yolları genişliyor!

Özdemirbey Caddesini 2 şeritten 6 şeride çıkararak, trafiği rahatlatan Şahinbey Belediyesi, yolun devamı olan Düztepe’den Dutluğa kadar olan kısımda yol genişletme çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Gürsu'nun yolları genişletiliyor!

Bursa’nın her alanda ulaşılabilir kent olması hedefiyle raylı sistem yatırımları, köprü ve kavşak düzenleme, yeni yol ve yol genişletme çalışmalarına ağırlık veren Bursa Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerdeki yol kalitesinin de en üst seviyeye çıkarılması çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Manisa Sarıgöl yeni yollarına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Doğuşlar Mahallesi ile Kertil Mahallesi arasında kötü durumda olan 18 kilometrelik yolda bakım onarım düzeltme ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Sarıdağ yol genişletme çalışmaları Haberi

Sarıdağ yol genişletme çalışmaları

Sarıyerli vatandaşların, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'ten dik ve virajlı Sarıdağ Mevkii ile ilgili şikayetlerini dikkate alan Fen İşleri Müdürlüğü harekete geçti. Yol genişletme çalışmalarının ardından, Sarıyer Belediyesi'nin çevre düzenlemesini de tamamlaması ile  mahallede vatandaşlar ulaşımlarını daha rahat sağlayacaklar.


Daha önce yayaların kullandığı merpenlerin dar olmasından şikayet eden vatandaşlar daha geniş merpenlere kavuşurken; dik ve sıkışık Sarıdağ yolunun genişletilmesi de bölge trafiğini rahatlattı.



Sürücülerin manevra yapmakta zorlandığı, kaza ihtimaline açık ve dik yokuşlardan oluşan yol, Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün uzman ekipleri tarafından 3 metreden 7 metre eninde genişletildi. Yaklaşık 400 metre uzunluğundaki yolun kenarına 200-300 metrekare güvenlik duvarı inşa edildi. Özellikle yaya ulaşımını engelleyen zorlu yamaçlar, inşa edilen merpenlerle sorun olmaktan çıktı.


Gazetem...