17 / 05 / 2024

Sarıyer Sarıdağ'da yol çalışmaları başladı!

Sarıyer Sarıdağ'da yol çalışmaları başladı!

Saıyer Fen İşleri Müdürlüğü Sarıyerli vatandaşların şikayetlerini dikkate alarak Sarıdağ yolunu genişletti. Yaklaşık 400 metre uzunluğundaki yolun kenarına 200-300 metrekare güvenlik duvarı inşa edildi.



Sarıyerli vatandaşların, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'ten dik ve virajlı Sarıdağ Mevkii ile ilgili şikayetlerini dikkate alan Fen İşleri Müdürlüğü harekete geçti. Yol genişletme çalışmalarının ardından, Sarıyer Belediyesi'nin çevre düzenlemesini de tamamlaması ile  mahallede vatandaşlar ulaşımlarını daha rahat sağlayacaklar.


Daha önce yayaların kullandığı merpenlerin dar olmasından şikayet eden vatandaşlar daha geniş merpenlere kavuşurken; dik ve sıkışık Sarıdağ yolunun genişletilmesi de bölge trafiğini rahatlattı.



Sürücülerin manevra yapmakta zorlandığı, kaza ihtimaline açık ve dik yokuşlardan oluşan yol, Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün uzman ekipleri tarafından 3 metreden 7 metre eninde genişletildi. Yaklaşık 400 metre uzunluğundaki yolun kenarına 200-300 metrekare güvenlik duvarı inşa edildi. Özellikle yaya ulaşımını engelleyen zorlu yamaçlar, inşa edilen merpenlerle sorun olmaktan çıktı.

 


Gazetem İstanbul


Geri Dön