06 / 07 / 2024

Sarıyer Sarıdağ yol çalışmaları

Sarıyer Sarıdağ yol çalışmaları

Saıyer Fen İşleri Müdürlüğü Sarıyerli vatandaşların şikayetlerini dikkate alarak Sarıdağ yolunu genişletti. Yaklaşık 400 metre uzunluğundaki yolun kenarına 200-300 metrekare güvenlik duvarı inşa edildi.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 1,6 milyar TL'lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat'a ait! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediğine yönelik çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dewallarte İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dewallarte İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Yılmaz ve Murat Sarıdağ ortaklığıyla kuruldu.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sarıdağ tarafından kuruldu.

Sarıyer Uskumru'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer Uskumru'da yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Sarıyer'de 25.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Uskumru'da yer alan gayrimenkulü 25 milyon 125 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tarabya'da 8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Tarabya'da bulunan kargir ev satışa çıkardı. Söz konusu evin satış bedeli 8 milyon 23 bin 111 TL olarak belirlendi. 

Çorum'da yol ortasında kalan 'Yeşil Ev' yıkıldı!

Çorum'da belediye tarafından yeni açılan caddenin ortasındaki ve kamulaştırma davası sonucunda üç yıl boyunca yıkılamayan üç katlı evin, 3 milyon lira bedel ile kamulaştırılmasının ardından yıkımı için tören gerçekleşti.

Çamlıca TV Kulesi’nin maliyeti ikiye mi katlandı?

İhalesi 170 milyon liradan özel davet usulüyle Sarıdağlar İnşaat'a verilen Çamlıca Tv-Radyo Kulesi’nin maliyeti iki katını geçti. 5 senedir devam eden projede 342 milyon TL'den fazla harcama kaydedildi...

Sarıyer Uskumru'da 11 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Uskumru Mahallesi 966 parselde yer alan 10 bin 724,95 metrekarelik tarlayı 11 milyon TL'ye icradan satıyor...

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Aydın'da yol çalışmaları tam gaz!

Önceki dönemde yollarda 3 bin 500 kilometreden fazla bakım, onarım ve altyapı çalışması yapılan Aydın’da yollar modern hale getiriliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni dönemin Aydın için uzun soluklu hedeflere ulaşma dönemi olduğunu söyledi.

Sarıyer Sarıdağ yol çalışmaları Haberi

Sarıyer Sarıdağ yol çalışmaları

Sarıyerli vatandaşların, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'ten dik ve virajlı Sarıdağ Mevkii ile ilgili şikayetlerini dikkate alan Fen İşleri Müdürlüğü harekete geçti. Yol genişletme çalışmalarının ardından, Sarıyer Belediyesi'nin çevre düzenlemesini de tamamlaması ile  mahallede vatandaşlar ulaşımlarını daha rahat sağlayacaklar.


Daha önce yayaların kullandığı merpenlerin dar olmasından şikayet eden vatandaşlar daha geniş merpenlere kavuşurken; dik ve sıkışık Sarıdağ yolunun genişletilmesi de bölge trafiğini rahatlattı.



Sürücülerin manevra yapmakta zorlandığı, kaza ihtimaline açık ve dik yokuşlardan oluşan yol, Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün uzman ekipleri tarafından 3 metreden 7 metre eninde genişletildi. Yaklaşık 400 metre uzunluğundaki yolun kenarına 200-300 metrekare güvenlik duvarı inşa edildi. Özellikle yaya ulaşımını engelleyen zorlu yamaçlar, inşa edilen merpenlerle sorun olmaktan çıktı.


Gazetem...