28 / 04 / 2024

Sarıgazi Stadyumu açıldı mı

Sarıgazi Stadyumu açıldı mı

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılar kadar spor yatırımları ile dikkat çeken Sancaktepe Belediyesi, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek yenilemesi tamamlanan Sarıgazi Stadyumu’nu hizmete açtı

Sancaktepe Sarıgazi'de askeri arazi ticaret alanına çevrildi! İBB dava açtı!

Sarıgazi'de rezerv alan ilan edilen 4 dönümlük askeri arsa imar planı değişikliğiyle ticaret alanına çevrildi, mahkeme planı iptal etti.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi, 217 ada, 1 parselin bir kısmı ile bitişiğinde yer alan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sarıgazi Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1752 Parsel Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Sarıgazi Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi, 157 Ada Park Parselin Belediye Hizmet Alanı olarak Planlanmasına Yönelik 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Turesta Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Turesta Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de Arda Obuz tarafından açıldı.

Arkat Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arkat Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yüksel tarafından açıldı.

Senegal Stadı açıldı!

Senegal'de Türk şirketinin hayata geçirdiği 50 bin kişilik Senegal Stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Srl Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Srl Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Arslan tarafından açıldı.

Sarıgazi Stadyumu açıldı mı Haberi

Sarıgazi Stadyumu açıldı mı


Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılar kadar spor yatırımları ile dikkat çeken Sancaktepe Belediyesi, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek yenilemesi tamamlanan Sarıgazi Stadyumu’nu hizmete açtı. 2 Mart Pazartesi günü Milli sporcular Oktay Derelioğlu, Hasan Vezir ve İlker Yağcıoğlu’nun da bulunduğu açılış töreni spor şöleni niteliğinde oldu.



Tribünleri dolduran Sancaktepelilere hitap eden Belediye Başkanımız İsmail Erdem, sürekli ilerleme ve başarma azminin, en güzel yansımalarının spor alanında devam ettiğini belirterek,  ilçede dünya standartlarında spor komplekslerinin bulunduğunu söyledi.  Başkanımız, ilçe genelinde yapılan spor yarımları ve elde edilen başarılara da değindi. Erdem; “Bakın ilçemizde olimpik standartlarda yüzme havuzlarımız, spor salonlarımız, futbol sahalarımızı mevcut. Bu tesislerimiz genç yaşlı, kadın erkek hepinizin hizmetinde. Birçok ilçede bulunmayan bu imkânlardan faydalanın! Hem siz faydalanın hem de yakınlarınızı,...