11 / 05 / 2024

sarıgerme golf merkezi

sarıgerme golf merkezi

Hilton Dalaman Sarıgerme bünyesinde Türkiye'nin en büyük golf sahası açılıyor...

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Bbh-Chemtrol Internatıonal Organızatıon Sl Merkezi İspanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Bbh-Chemtrol Internatıonal Organızatıon Sl Merkezi İspanya İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yiğit    Yalınkaya tarafından açıldı

Dalaman'da Sarıgerme Göl Evleri hizmete girdi!

Dalaman Çayı kıyısında yer alan Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri hizmet vermeye başladı. Göl evler, konforu doğayla bir araya getirecek.

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.

Muğla Sarıgerme kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla Ortaca-Sarıgerme Dalaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla kesin korunacak hassas alan ilan edildi...

TOKİ Kars Sarıkamış 316 konut ihalesi bugün!

Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 316 yeni konut!

Kars İli Sarıkamış İlçesi Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 15 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Sarıgerme Spor Kompleksi'nin yapımında son durum ne?

Sarıgerme Spor Kompleksi projesinin bulunduğu aşamaya ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Kurum: Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı Yasası ile ilgili bilgilendirme için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum “Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz" dedi.

sarıgerme golf merkezi Haberi

sarıgerme golf merkezi


Avrupa'nın ilk her şey dahil Hilton'u Hilton Dalaman Sarıgerme'nin sahibi Göçay-Onur Turizm ortaklığı Türkiye'nin en büyük golf sahasını Sarıgerme 'de açmaya hazırlanıyor. Proje 1300 dönümlük alanıyla Türkiye'nin en büyüğü...