03 / 05 / 2024

sarıgöl konutları satış ofisi iletişim

sarıgöl konutları satış ofisi iletişim

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Sarıgöl Konutları satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

We Haliç Sarıgöl konut fiyatları 2017!

We Haliç Sarıgöl konut fiyatları 2017 kapsamında projedeki daireler lansmana özel olarak 362 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Ümraniye Gökorman Konutları satış fiyatları!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Gökorman projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor. Ümraniye Gökorman Konutları satış fiyatları 314 bin TL'den başlıyor...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 1. Etap'ta dönüşüm gün sayıyor!

TOKİ, İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yeni konutlar inşa edecek.

Ankara Kaşmir Göl Evleri satış fiyatları!

Ankara İl'i, Eryaman ilçesine bağlı Göksu'da inşa edilen projede daire alanları 129 metrekareden başlaıyor. Ankara Kaşmir Göl Evleri satış fiyatları 2+1 bahçe katı konutlar 330 bin TL yerine 297 bin TL'den başlıyor.

Sarıçam İlimtepe Konutları satılık!

İlk etabında 156 adet dairenin yer aldığı proje 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılıyor. Sarıçam İlimtepe Konutları satılık fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor.

2004 yılında Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş!

2004 yılında Ataşehir'de 52 dönüm arazi üzerinde kurulan Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş. 17 blok, 15 villa olmak üzere toplam 377 birimden oluşan sitedeki konutlar 86 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Ulaşım bilgilerine göre Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılında yapılacak. Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı.

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev!

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konuttan meydana geliyor.

Güzelyurt Konutları satılık!

Toplam 126 adet daireden meydana gelen proje Bayburtlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Güzelyurt Konutları satılık dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları satılık!

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları toplam 192 adet daireden meydana geliyor.

1998 yılında Sarıyer Göl Evleri satışa sunulmuş!

1998 yılında inşa edilecek Sarıyer Göl Evleri satışa sunulmuş. 6 blokta, 6 değişik tipte 120 daireden oluşacak sitedeki daireler bin 500 dolardan (396 milyon lira) başlayan taksitlerle satılacakmış.

Sarıgöl Kent Konutları’nda sona yaklaşıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise içerisinde yeraltı otoparkı, yarı olimpik açık yüzme havuzu ve sosyal tesisleri Sarıgöl Kent Konutları’ndaki son durumu görmek amacıyla incelemelerde bulundu...

sarıgöl konutları satış ofisi iletişim Haberi

sarıgöl konutları satış ofisi iletişim



Acar İnşaat girişimi ile yükselen Sarıgöl Konutları projesi Gaziosmanpaşa 'da kentsel dönüşüm projesi dahilinde yükseliyor. İnşaatı başlayan Sarıgöl Konutları, 9 blok olarak tasarlanmış durumda. İçerisinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde dairelerin yer aldığı Sarıgöl Konutları satış ofisi ulaşım bilgileri şöyle: 


Sarıgöl Konutları satış ofisi: 


Sarıgöl Konutları satış ofisi adres: Merkez Mah.Cumhuriyet Meydanı. No: 20 34245 G.O.PAŞA / İSTANBUL 


Telefon: 444 0 467


Fax : (0212) 545 45 30


Sarıgöl Konutları satış ofisi kroki:





444 0 467

http://www.gaziosmanpasa.bel.tr/

Gülay...