18 / 05 / 2024

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Adnan Sarıhan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Ashill Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ashill Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yunus Ünal ve Hüseyin Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aslıhan Yeter, Çayan Dursun ve Didem Aydın ortaklığında kuruldu.

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz sarıhan tarafından kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Aslıhan Doğan Turan: Aile restoranı açacağım!

Annesinin ve kardeşinin mutfağa meraklı olduğunu söyleyen Aslıhan Doğan Turan, hayalinin küçük bir aile restoranı açmak olduğunu ifade etti.

Alwasayef Gayrimenkul ve Restoran Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alwasayef Gayrimenkul ve Restoran Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Ebmar Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebmar Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Ebru Sarıhan tarafından kuruldu. 

Şivezat Sarıhan'ın milyonluk mirası için karar 25 Eylül'de verilecek!

Şivezat Sarıhan hazırladığı vasiyetle milyon liralık dükkanını Mehmetçik Vakfı ile Türk EğitimVakfı’na bağışladı. Şivezat Sarıhan’ın kızı vasiyeti öğrendi ve iptali için dava açtı. Miras için son karar 25 Eylül’de verilecek.

Caddebostan Tevhide Hanım Köşkü 80 milyon dolara satışta!

1906 yılında Ragıp Sarıca Paşa tarafından kızı Tevhide Hanım için yaptırılan Tevhide Hanım Köşkü 80 milyon dolara satışa çıkarıldı. 

Mimar Vedat Tek'in torunu Yasemin Sarı intihar etti!

Giritli Sırrı Paşa ile Türk edebiyat ve musikisinde değerli eserler bırakan Leyla Hanım’ın oğlu Osmanlı'nın ünlü mimarlarından Vedat Tek'in torunu Yağmur Yasemin Sarı intihar etti. 

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Ahmet Sarıhan ve Onur Çoban ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Adnan Sarıhan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, bu tesislerde satışa sunulan ürünlerin mutfak öncesi üretimi ve işlenmesi konularında tesisler kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyonunu yapar.

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi, Nehir Sitesi,...