27 / 04 / 2024

Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı

Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı İdare ve Ziyaretçi Merkezinin (Sarıkamış Harekâtı Kafkas Cephesi Tanıtım ve Araştırma Merkezi) inşasına başladı.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Kars Sarıkamış TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin Kars projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Kars Sarıkamış projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kars Sarıkamış 2022 ucuz konut projesi...

Sarıkamış kura sonuçları 10.02.2022 kazananlar listesi!

TOKİ Kars Sarıkamış'ın detayları belli oldu. Sarıkamış kura sonuçları 10.02.2022 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Sarıkamış kura sonuçları 10.02.2022 kazananlar listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sarıkamış kura sonuçları 10 Şubat 2022 isim isim tam liste!

Sarıkamış kura sonuçları 10 Şubat 2022 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte Sarıkamış kura sonuçları 10 Şubat 2022 isim isim tam liste ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın linki haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ve proje detayları...

Kaz Dağları imara mı açılıyor?

Balıkesir'e bağlı Edremit Belediyesi'nin Kaz Dağlarını yeniden imara açtığı ve tarım arazilerini doğrudan satış yoluyla satışa çıkarttığı iddia edildi. 

Ünlülerin gayrimenkulde yeni gözdesi: Kaz Dağları!

Pandemiyle beraber izole yaşam sürmek isteyen ünlü isimler gözünü Kaz Dağları'na dikti. Magazin dünyasının sevilen isimleri bu bölgeden arsa ve ev arayışlarına girdi.

Derin Mermerci Kaz Dağları’ndan arsa aldı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Derin Mermerci'nin kaz dağlarından arsa aldığını yazdı.

Adil Karaismailoğlu: Dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "81 ilimizi ulaşımın her modunda dünya ile bağlıyoruz. Tarıma, sanayiye, turizme, ihracata, eğitime, kültüre, sosyal gelişime can suyu olmak için dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz'' diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ Kaz Dağları'nda ev arayışına girdi!

Son zamanlarda ünlü isimlerin gözdesi olan Kaz Dağları'na Kıvanç Tatlıtuğ da kayıtsız kalmadı. Yakışıklı oyuncu, Kaz Dağları'nda ev sahibi olmak için kolları sıvadı. 

Müge Boz, Kaz Dağları'ndan arsa satın aldı!

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu Müge Boz, Kaz Dağları'ndan arsa satın aldığını, buraya ev yaptırmayı düşündüğünü dile getirdi. 

TOKİ Adana Sarıçam kura sonuçları 2020!

TOKİ Adana Sarıçam kura sonuçları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam kura sonuçları 2020 ve proje detayları...

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi oluyor!

Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak amacıyla 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdiriyor.

Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı Haberi

Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı İdare ve Ziyaretçi Merkezinin (Sarıkamış Harekâtı Kafkas Cephesi Tanıtım ve Araştırma Merkezi) inşasına başladı. İnşa edilecek Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı Tanıtım ve Araştırma Merkezi ile o gün yapılan harekât bütün gerçekliğiyle anlatılacak.


Erzurum ve Kars illeri sınırları içerisinde bulunan Sarıkamış Allahuekber Dağları’nın milli park olarak ilan edilmesinin ardından şimdi de milli parkı tanıtacak Sarıkamış Harekâtı Kafkas Cephesi Tanıtım ve Araştırma Merkezi yapılıyor. ‘Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı Uzun Devreli Gelişme Planı’ kapsamında yapılacak olan tanıtım ve araştırma merkezi, şehitlik ihya çalışmaları, toplanma merkezi, şehitleri anma yürüyüş yolu düzenlemesi ve gölet çalışmaları ile Sarıkamış Harekâtı’ndaki yaşanan olaylar vatandaşa her adımında farklı bir mesaj olarak yansıtılacak.


Proje 11 bin 170 m2 kapalı...