05 / 05 / 2024

Sarıkamış arsa satışı

Sarıkamış arsa satışı

Kars İli Sarıkamış ilçesinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihale ile satılacak. Mülkiyeti Sarıkamış Belediye Başkanlığı'na ait olan 7 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 404 bin 560 TL bedel ile satışa sunuldu. 

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

İstanbul Sarıyer'de arsa satılıyor! 2 milyon 200 bin TL'ye! 

İSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte fiyatı...

Kars Sarıkamış TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kars Sarıkamış 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 2019 projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Sarıkamış'ta 5.4 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Kars İli Sarıkamış ilçesinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihale ile satılacak. Mülkiyeti Sarıkamış Belediye Başkanlığı'na ait olan 7 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 404 bin 560 TL bedel ile satışa sunuldu. 

Kars Sarıkamış'ta 6.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Sarıkamış Belediye Başkanlığı, Kars Sarıkamış'ta bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 6 milyon 416 bin 449 TL olarak belirlendi.

Maritza Loft Sarıyer'de satışlar başladı!

Meriç İnşaat tarafından Sarıyer'de projelendirilen ve inşaatların hızla devam ettiği Maritza Loft Sarıyer projesinde satışlar başladı. Proje 20 bin metrekare arsa içinde 22 blok ve 250 konuttan oluşuyor.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Küçükçekmece Halkalı 1. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO A.Ş Ataşehir arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin AAtaşehir arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı değerleme raporunu yayınladı.

Sarıkamış Cıbıltepe gece kayak merkezi yapılacak!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde gece kayağı yapılabilmesi için çalışma başlatıldı. Sarıkamış Cıbıltepe gece kayak merkezi yapılacak.

Sarıkamış'ta orman yangını çıktı!

İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Çamyazı köyü ormanlık alanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sarıkamış ilçesinde çıkan orman yangınında 8 dönümlük alan zarar gördü.

Sarıkamış arsa satışı Haberi

Sarıkamış arsa satışı

Mülkiyeti Sarıkamış Belediye Başkanlığı'na ait olan 7 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı.  Kars İli Sarıkamış ilçesinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihale ile satılacak. Satışa konu olan gayrimenkuller için toplamda 5 milyon 404 bin 560 TL bedel isteniyor. 

Sarıkamış Belediye Başkanlığından:

I - GENEL ŞARTLAR

MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ

1 - Kars İli Sarıkamış ilçesinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihale ile satılacaktır.

SARIKAMIŞ İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER

Yukarıda tapu kaydı, niteliği, diğer özellikleri, muhammen satış bedelleri belirtilen Sarıkamış Belediyesine ait gayrimenkuller Sarıkamış Belediyesi Başkanlığınca 07/06/2018 tarihine tesadüf eden Perşembe günü saat 14.00’de Sarıkamış Belediyesi Meclis Salonunda yapılacak ihale ile satılacaktır.

İstekliler, ihaleye ilişkin bilgileri Sarıkamış Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden görebilir ve taşınmaz mal satış şartnamesini...