30 / 04 / 2024

sarıkamış kayak merkezi

sarıkamış kayak merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geçtiğimiz aylarda PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu zarar gören Sarıkamış Kayak Tesislerinin pazartesi günü yeniden hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Sarıkamış Kayak Merkezi yenileniyor!

Türkiye’nin kış turizminde en önemli kayak merkezlerinden biri olan Sarıkamış Kış Sporları Turizm Merkezi Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’nun talimatıyla yenileniyor.

Sarıkamış Kayak Merkezi yenilenecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'nun talimatıyla merkezin yeni kayak sezonu öncesinde hizmete girmesinin sağlanması amacıyla 2 milyon lira ödenek temin edildi.

Sarıkamış sporun da merkezi olacak!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesinin, önümüzdeki yıl kazandırılacak yeni spor tesisleriyle spor kulüplerinin gözdesi olması hedefleniyor. Kars Valisi Eyüp Tepe çalışmalar hakkında bilgi verdi...

TOKİ Kars Sarıkamış 316 konut ihalesi bugün!

Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 316 yeni konut!

Kars İli Sarıkamış İlçesi Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 15 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kars Sarıkamış 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kars Sarıkamış 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 2019 projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Sarıkamış TOKİ 3+1 kura sonucu!

Sarıkamış TOKİ 3+1 kura sonucu haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı.

TOKİ Sarıkamış kura sonucu 2+1!

TOKİ Sarıkamış kura sonucu 2+1 haberimizde yer alıyor. Projede 188 adet konuta yer veriliyor.

Sarıkamış TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Sarıkamış TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 188 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Sarıkamış başvuru şartları!

TOKİ Kars Sarıkamış başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

sarıkamış kayak merkezi Haberi

sarıkamış kayak merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geçtiğimiz aylarda  PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu zarar gören Sarıkamış Kayak Tesislerinin pazartesi günü yeniden hizmete açılacağı müjdesini verdi. Sarıkamış şehitlerini anma programına katılmak üzere Kars’ta giden Kılıç, teröristlerin kayak tesislerine zarar vermesiyle ilgili olarak şunları söyledi: 


“Hiçbir şekilde, hiç kimsenin, milli birlik ve beraberliğimize zarar vermesine izin vermeyeceğimiz gibi, terör örgütü mensuplarının, milli kaynaklarımıza, milli değerlerimize zarar vermesine bu kaynaklar kullanılarak yapılan yatırımlara zarar vermesine ve olumsuz anlamda propaganda yapmasına asla izin vermeyeceğiz.


‘SÖZÜMÜZÜ TUTTUK’


Sarıkamış kayak merkezinde terör örgütü mensuplarının giriştikleri haince saldırırının sonrasında kayak merkezinin eksikliklerinin giderilerek tekrar inşa edildi. Kış sezonu geldi bizim daha önce hükümet olarak verdiğimiz sözü yerine getirdiğimizi burada tekrar dile getirmek isterim. Kars’a, Sarıkamış ekonomisine, verilen zararın...