15 / 05 / 2024

Sarıkamış kış turizmi

Sarıkamış kış turizmi

TÜRKİYE'NİN önemli turizm merkezlerinden biri olan Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi ' nde yapımı tamamlanan ve bu sezon hizmete girecek 4'üncü telesiyejde test çalışmaları başladı.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Kars Sarıkamış TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Koci Lazion Müteahhitlik İnşaat Malzemeleri Ve Sağlık Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koci Lazion Müteahhitlik İnşaat Malzemeleri Ve Sağlık Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırkyö'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yenilmez ve Yusuf Yenilmez ortaklığında kuruldu.

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap kuraları yarın çekiliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 1. Etap projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi başvuruları yarın başlıyor...

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

TOKİ Kars Sarıkamış 3. Etap kura sonucu 26.06.2020 listesi!

TOKİ Kars Sarıkamış 3. Etap kura sonucu 26.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış 3. Etap kura sonucu 26.06.2020 listesi ve TOKİ Sarıkamış kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Kars Sarıkamış 3. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Kars Sarıkamış 3. Etap projesinin hak sahipleri bugün belli oluyor...

Sarıkamış kış turizmi Haberi

Sarıkamış kış turizmi

TÜRKİYE'NİN önemli turizm merkezlerinden biri olan Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yapımı tamamlanan ve bu sezon hizmete girecek 4'üncü telesiyejde test çalışmaları başladı. Yeni telesiyejle oteller bölgesinden 1 ve 2. etap pistlere kayakseverlerin taşınması sağlanacak. Aynca bu alana çocuklar için bir de kızak pisti bölümü yapılacak. Kayak merkezinde incelemelerde bulunan Sankamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, yapılan yatırımlarla turizm potansiyelini hızla genişletmeyi hedeflediklerini, gerek mekanik, gerekse konaklama tesisleriyle çok iyi bir ivme yakaladıklarını söyledi. Bu sene bahar aylarından itibaren kayak merkezinde çok önemli çalışmalar yapıldığını belirten Toksoy ''Şu anda kayak merkezinde 5 otel yapılıyor, bunlardan iki tanesi bu sezon hizmete girecek." diye konuştu. 


Yeni...