20 / 05 / 2024

sarıkamış otel açılış töreni

sarıkamış otel açılış töreni

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde ikisi de turizm oteli olan Snow Life Otel ile Dolina Otel’in açılışı Vali Günay, Özdemir, Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın katılımlarıyla yapıldı...

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin açılış tarihi belli oldu! İki yer arası süre 30 dakika kısalacak!

İstanbul'a Sarıyer-Kilyos tüneli geliyor.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'ninin açılışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Kars Sarıkamış TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi başvuruları yarın başlıyor...

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 316 yeni konut!

Kars İli Sarıkamış İlçesi Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 15 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kars Sarıkamış 2019 başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan 98 adet konut için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

Batman'da 15 milyon TL'lik otel Eylül'de açılıyor!

Batman'ın Cumhuriyet caddesinde 15 milyon TL'ye mal olan yaklaşık 3 yıldır yapımı devam eden üç yıldızlı otel 1 ay sonra açılıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 2019 projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

sarıkamış otel açılış töreni Haberi

sarıkamış otel açılış töreni

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde iki turizm otelinin açılışı Vali Günay, Özdemir, Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın katılımlarıyla yapıldı.

Sarıkamış’ta açılışı yapılan Snow Life Otel ile Dolina Otel’in ilk konukları, Sarıkamış Şehitlerinin 100.yıl kutlama etkinliklerine katılacak davetliler olacak.

Otellerin açılışına, Kars Valisi Günay Özdemir, Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Çalkın, Sarıkamış Kaymakamı Muhammet Gürbüz, Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, TKDK İl Koordinatörü Yusuf Güder, Sarıkamış’ta faaliyet gösteren diğer otellerin genel müdürleri, gazeteciler katıldı.

Otellerin açılışını, Kars Valisi Günay Özdemir, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Sarıkamış Kaymakamı Muhammet Gürbüz, Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy ile Prof....