02 / 05 / 2024

sarıkamış spor merkezi

sarıkamış spor merkezi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesinin, önümüzdeki yıl kazandırılacak yeni spor tesisleriyle spor kulüplerinin gözdesi olması hedefleniyor. Kars Valisi Eyüp Tepe çalışmalar hakkında bilgi verdi...

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap kuraları yarın çekiliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 1. Etap projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi başvuruları yarın başlıyor...

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

TOKİ Kars Sarıkamış 3. Etap kura sonucu 26.06.2020 listesi!

TOKİ Kars Sarıkamış 3. Etap kura sonucu 26.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış 3. Etap kura sonucu 26.06.2020 listesi ve TOKİ Sarıkamış kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Kars Sarıkamış 3. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Kars Sarıkamış 3. Etap projesinin hak sahipleri bugün belli oluyor...

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

sarıkamış spor merkezi Haberi

sarıkamış spor merkezi


Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesinin, önümüzdeki yıl kazandırılacak yeni spor tesisleriyle spor kulüplerinin gözdesi olması hedefleniyor. Kars Valisi Eyüp Tepe çalışmalarına devam edilen kızak pisti, futbol sahaları ve tenis kortları hakkında verdi. 


Kars Valisi Eyüp Tepe yaptığı açıklamada, Sarıkamış'a yapılması planlanan Türkiye'nin ilk kızak pistini bu seneye yetiştiremeyeceklerini ifade ederek, tesisle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.  Pistin bu sene bitmesi durumunda ise uluslararası takvime giremediği için yarışma veya turnuva gelmeyeceğini belirten Tepe, kızak pisti dışında yapımına devam edilen 4 futbol sahasının da önümüzdeki yıl ağustos ayında bitmesini planladıklarını açıkladı.


"Kızak pisti ve futbol sahalarının yanı sıra 4 tenis kortunun Kars'a kazandırılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Onlar da önümüzdeki sene bitecek. Bütün bunların hepsinin aynı anda bitmesi sağlanmış olacak"...