07 / 05 / 2024

Sarıkamışta tören alanı nerede yapılacak

Sarıkamışta tören alanı nerede yapılacak

Sarıkamış şehitleri anma programları için 7 bin metrekarelik yeni bir tören alanı yapılması için fizibilite çalışmalarına başlandı.

Kars Sarıkamış TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin Kars projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Kars Sarıkamış projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kars Sarıkamış 2022 ucuz konut projesi...

İhtiyaç, konut, taşıt kredisinde resmen deprem! Bankalar peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören inanamıyor!

İhtiyaç, konut ve taşıt kredisindeki güncel faiz oranları belli oldu. Peki en düşük faiz oranını hangi banka veriyor? Bankaların faiz oranları ne kadar? İşte Bankaların güncel faizler...

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona erecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kars Sarıkamış TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ, Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı. TOKİ, Kars Sarıkamış Yeni Mahallesi'nde 206 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Sarıkamış'ta 202 yeni konut inşa edecek.

Yapı kayıt belgesi alan binalar için yıkım kararı verilmesi TBMM'de!

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan bazı binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapı kayıt belgesi alan binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündeminde!

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan bazı binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

9 yılda imara açılan mera alanları ve yapı kayıt belgesi alan yapılar mecliste!

2002 yılından itibaren imara açılan veya kamulaştırılan mera ve yayla sayıları ile bu alanlar üzerinde yapı kayıt belgesi alan yapılar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başakşehir Belediyesi'nden 27.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt tesis alanı!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) Mahallesinde yer alan “Bakım ve Akaryakıt Tesis Alanı” lejantında kalan 4 bin 439 metrekare alanlı taşınmazı 27 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Sarıkamışta tören alanı nerede yapılacak Haberi

Sarıkamışta tören alanı nerede yapılacak

Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, ilçede Sarıkamış şehitleri anma programları için 7 bin metrekarelik yeni bir tören alanı için fizibilite çalışmalarına başlandığını bildirdi.


Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, yaptığı açıklamada, Sarıkamış'ın adına yakışır şekilde törenlerin, kutlamaların yapılacağı modern, doğaya uygun bir yere ihtiyaç olduğunu söyledi.


Sarıkamış'ta son iki yılda çok önemli yatırımların gerçekleştirildiğini ve ilçenin çehresinin değiştiğini ifade eden Gürbüz, şunları belirtti:


"Kars Valiliğinin koordinesinde kaymakamlık ve belediyemiz, ilçenin gelişmesi, güzelleşmesi, çağdaş ve modern bir kent görünümüne ulaşması için sürekli proje üretip hayata geçiriyoruz. Bu manada ilçemizin yıllardan beri ihtiyacı olan tören alanı projemizin çalışmalarına başladık."


Gürbüz, yapacakları tören alanının İnönü Mahallesi'nde Hükümet Konağı önünde tarihi Kazım Karabekir Camisi, Kaymakamlık binası ve Garnizon Komutanlığının çevrelediği 7 bin metrekare alanı kapsadığını ifade etti.


Tören alanında Atatürk heykelinin,...