05 / 05 / 2024

Sarıkamışta yol çalışmaları

Sarıkamışta yol çalışmaları

Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü koordinesinde Sarıkamış ilçesinde başlatılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy açıklamada bulundu.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

TOKİ Sarıkamış Tepe Mahallesi'nde inşaat devam ediyor!

Sarıkamış’ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli aileler için Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Sarıkamış 2. Etap TOKİ Konutları için kura çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sarıkamış'ta inşaat çalışmaları tamamlanan 2. etapta yer alan 39 konut için kura çekimi yapıldı. 

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Hatay Arsuz'daki yol çalışmaları tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Kahramanmaraş Arasa Otopark'ta temel çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Arasa Çok Katlı Otopark’ta inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya Döşemealtı'nda altyapı çalışmaları yapılıyor!

DÖŞEMEALTI Belediyesi'nin ilçe genelinde başlattığı kaldırım, kilit taşı döşeme ve yeni yol çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Sarıkamışta yol çalışmaları Haberi

Sarıkamışta yol çalışmaları

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, alt yapı ve çevre düzenlemesi konularında yapılan çalışmalarla ilçenin her geçen gün modern turizm kenti olma yönünde ilerlediğini söyledi.



Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğünce yürütülen asfaltlama çalışmalarıyla yolların Avrupa standartlarında olacağını belirten Toksoy, şöyle konuştu: "Geçen yıl başlayan yol yapımı ve asfaltlama çalışmaları bu senede aralıksız devam ediyor. Erzurum-Kars yolu güzergahında, hançerli düzü ilçe girişinden itibaren kent merkezine kadar yaklaşık 4 kilometrelik bölünmüş yolun son kat sıcak asfalt yapımı tamamlandı. Bundan sonra İstasyon Caddesi, Yukarı Sarıkamış Şehitliği ve TOKİ konutları yol ile devam edecek. İnşallah yıl sonuna kadar yolların büyük bölümü tamamlanmış...