20 / 05 / 2024

Sarıkodal İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Sarıkodal İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Sarıkodal İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Mart 2015 'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de, Elif Sarıkodal Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Bahr Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bahr Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Bahar Sarı tarafından kuruldu.

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Sarıyıldız, Ege Sarıyıldız ve Ali Akkanat ortaklığında kuruldu.

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Özsa Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsa Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Alper Öztürk ve Erol Sarı ortaklığında kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Güven tarafından kuruldu.

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Fatih Adıgüzel ve Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

İd Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İd Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  81 bin 882 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç, Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Sarıkodal İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Sarıkodal İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Sarıkodal İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 18 Mart 2015'te Elif Sarıkodal Müdürlüğü'nde kuruldu.


Sarıkodal İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Her türlü mühendislik, mimarlık hizmetleri, proje işleri, teknik hesaplarını ve fizibilitelerini yapmak. b) Yurt içi ve yurt dışında yapılacak toplu ve münferit konut lojman, han, çarşı, okul, hastane, fabrika binaları, otel, motel ve diğer turistlik tesisler ve konusu içine giren tüm yapılarla ilgili olarak mimari ve mühendislik hizmetleri sunmak ve tasarım ve projeler çizmek. c) Mimarlık, mühendislik, dekorasyon, inşaat ve bu konularla ilgili taahhüt hizmetlerini yapmak, bu kapsam içinde fizibilite, rantabilite, araştırma ve raporları, avan ve taksikat ve detay projeleri, maket, keşif, metraj ve teknik şartnameler hazırlamak, statik, sıhhi...