02 / 05 / 2024

sarılar asfaltlama çalışmaları

sarılar asfaltlama çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat’taki mahalle grup yollarını bir bir sıcak asfaltla buluşturuyor. Asfalt ekipleri Sarılar Mahallesi’nde, delik deşik olması nedeniyle vatandaşların yoğun şikayetine neden Sarılar Caddesi’ni asfaltladı.

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi!

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi. UBP Güzelyurt Milletvekili Dr. Ziya Öztürkler, konuya ilişkin bilgi verdi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İlçede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için toplantı gerçekleştiren Bağcılar Belediyesi, uzlaşma görüşmelerine başladı.

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Bağcılar kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projeyle ilgili son durumu aktardı.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Hacılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında daire teslimleri devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaz ayında yeni binaların temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Tarihi yapıların restorasyon çalışmaları TBMM gündeminde!

Tarihi yapıların restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

sarılar asfaltlama çalışmaları Haberi

sarılar asfaltlama çalışmaları


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Manavgat’taki mahalle grup yollarını bir bir sıcak asfaltla buluşturuyor. Asfalt ekipleri Sarılar Mahallesi’nde, delik deşik olması nedeniyle vatandaşların yoğun şikayetine neden Sarılar Caddesi’ni asfaltladı. Caddenin bozuk olan kısmı komple kazındıktan sonra, sıcak asfaltla kaplandı. Buradaki çalışmayı kısa sürede tamamlayan ekipler, ardından aynı sorunun yaşandığı Muhittin Ersoy Bulvarı’nı da kaymak gibi asfaltla buluşturdu. Çalışmalar, her iki cadde esnafında da büyük memnuniyet yarattı. Esnaf, kullanılamaz hale gelen yolda oluşan su birikintilerinin hem sürücüler hem de kaldırımda yürüyen vatandaşlar için sıkıntı yarattığını ifade ederek, sorunu çözen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 



Antalya Büyükşehir...