15 / 05 / 2024

Sarıoğlan tuzla gölü

Sarıoğlan tuzla gölü

Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, " Tuzla Gölü'nün çamurunu, yapılacak tahlillerin olumlu çıkması durumunda pazarlayacağız. Tuzla Gölü doğal şifa ve termal kaplıca merkezi olacak " dedi.

En güçlü elektrikli bisiklet hangisi? İşte Türkiye’de satılan en uzun menzilli elektrikli bisikletler

Son yıllarda araç fiyatlarına peş peşe gelen zamlar elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet piyasasını hareketlendirdi. Cadde ve sokaklarda scooter binen insan görmek normal bir hal alırken elektrikli bisikletlere de talep fazla. Peki Türkiye’de satılan en güçlü elektrikli bisikletler hangisi.

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi!

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi ve Kayseri Sarıoğlan 2. Etap listesi...

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Sarıoğlan 2. Etap projesinde yer alan konutların hak sahipleri bugün belli olacak.

Elazığ'da eğri duran Mavi Göl apartmanına oturulabilir denilmiş!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan Mavi Göl apartmanıyla ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıkmıştı. Mavi Göl apartmanı, eğri durmasına rağmen 'az hasarlı', 'oturulabilir' raporu almış...

Tuzla Gölü kesin korunacak alan ilan edildi!

Adana ili, Karataş ilçesi sınırları içerisinde bulunan Tuzla Gölü Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Larissa Göl Evleri'nde hızlı başlangıç!

Temeli 25 Mayıs'ta atılan Larissa Göl Evleri İzmir'e değer katacak.

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

İznik Gölü çevresindeki doldurma faaliyetleri TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü çevresinde belediyelerce yürütülen doldurma faaliyetine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gül Park 59 Konutları 180 bin TL'ye! Peşinde yüzde 7 indirim!

Toplam 270 daireden meydana gelen Gül Park 59 Konutları'nda nakit ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.Gül İnşaat imzasına sahip Gül Park 59 KonutlarıTekirdağ Merkez'de konumlandırılıyor.

İznik Gölü'nün etrafında yapılaşma olduğu iddiası mecliste!

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü'nün etrafında yapılaşma olduğu iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti.

İznik Gölü çevresindeki dolgu çalışması için soru önergesi hazırlandı!

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü çevresinde yapılan dolgu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sordu..

Sarıoğlan tuzla gölü Haberi

Sarıoğlan tuzla gölü

Sarıoğlan'daki Tuzla Gölü'nün çamuru, cilt sorunlarına karşı doğal kozmetik ve şifa kaynağı olarak ügi görüyor. Çamuru bazı termal merkezlerde olduğu gibi eleyip, şişeledikten soma 'Doğal kozmetik: Tuzla çamuru' adıyla pazarlayarak bölgeyi kalkındıracak, yeni iş olanakları yaratacaklarım belirten Sanoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, Tuzla Gölü'nü bir bütün olarak değerlendirilecekleri bilgisini verdi. Doğan konuyla ilgili şunlan söyledi: "MTA'dan burarım tahlillerini istedik. Tahlillerin olumlu çıkması durumunda, ramımı pazarlayacağız. Halkımız, gölün çamur ve tuzunun şifalı olduğunu, şifa bulduklarım söylüyor. Ama, biz tahlü sonucu karar vereceğiz. Kaymakamlık, ilçe belediyemiz, ve büyükşehir belediyemizle burada ciddi yatırımlar yapmaya başlayacağız. Tuzla Gölü doğal şifa jfc termal kaplıca merkezi olacak"...