17 / 05 / 2024

Sarissa İstanbul Rezidans nerede

Sarissa İstanbul Rezidans nerede

Ümraniye Sarissa İstanbul fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. AKS Yapı tarafından inşa edilen Ümraniye Sarissa İstanbul Rezidans'ta yaşam 2012 yılının sonunda başladı...

Tema İstanbul Rezidans nerede?

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası taşıyan Tema İstanbul'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Proje 2 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Tema İstanbul Rezidans nerede?

İş GYO Inİstanbul Rezidans fiyat!

Toplam 3 bin 565 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. İş GYO Inİstanbul Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Toplam 3 bin 565 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Inİstanbul Rezidans ulaşım!

Toplam 3 bin 565 daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Inİstanbul Rezidans ulaşım bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede yükseliyor.

Inİstanbul Rezidans teslimleri ne zaman?

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite bulunuyor. Peki Inİstanbul Rezidans teslimleri ne zaman?

Ritim İstanbul Rezidans ulaşım!

120 aya kadar vadelendirme sağlanan projede daire tipleri 1+1'den dubleks 5+1' e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Ritim İstanbul Rezidans ulaşım bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Rezidans teslim tarihi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından inşa edilen projede 3 bin 565 adet daire yer alıyor. Inİstanbul Rezidans teslim tarihi kapsamında 2018 yılının ikinci yarısı olarak planlandı.

Inİstanbul Rezidans nerede?

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşan Inİstanbul Konutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor. Peki Inİstanbul Rezidans nerede?

Inİstanbul Rezidans iletişim!

Inİstanbul Rezidans iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren proje İş GYO ve Nef imzası ile inşa ediliyor.

Topkapı Inİstanbul Rezidans!

Topkapı Inİstanbul Rezidans 'ta daire teslimlerinin 2018 yılının 2. yarısında yapılması planlanıyor. Lansmanı yarın gerçekleşecek olan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Rezidans satılık!

Nef İş GYO Inİstanbul Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı 9 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan proje 4 kısım halinde inşa ediliyor.

İş GYO Nef İnİstanbul Rezidans teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 299 bin TL'den başlangıç gösterdiği İş GYO Nef İnİstanbul Rezidans teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Bugün satışa çıkan projede daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Tekfen Hep İstanbul Rezidans satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kredi kullanılarak 3 eşit taksit sağlanıyor. Tekfen Hep İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi.

Sarissa İstanbul Rezidans nerede Haberi

Sarissa İstanbul Rezidans nerede


Sarissa İstanbul Rezidans İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye ilçesinde hayata geçirildi. 417 adet konuttan meydana gelen Sarissa İstanbul Rezidans'ta dairelerin teslimleri 2012 yılının sonunda gerçekleştirildi.


Ümraniye Sarissa İstanbul fiyatları öncesinde Sarissa İstanbul Rezidans hakkında bilgi verelim. Sarissa İstanbul Rezidans Ümraniye'de AKS Yapı tarafından inşa edildi. Sarissa İstanbul Rezidans 5 blok olarak yükseliyor.


Sarissa İstanbul Rezidans Ümraniye satış ofisi ile 0216 415 12 10 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Ümraniye Sarissa İstanbul Rezidans satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.




Ümraniye Sarissa İstanbul fiyatları!


Ümraniye Sarissa İstanbul fiyatları satışlar tamamlandığı için paylaşılmıyor. İkinci el satışların başladığı Sarissa İstanbul Rezidans Ümraniye'de 14 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi. Sarissa İstanbul Rezidans 49 - 259 metrekare arasında...