19 / 05 / 2024

sarıyer baltalimanında arsa fiyatları nasıldı

sarıyer baltalimanında arsa fiyatları nasıldı

Defterdarlık, İstanbul'un şimdi en pahalı lokasyonu Boğaziçi'nde Baltalimanı'ndaki 4 hektar (40 dönüm) araziyi, 1940'da yıllık 135 lira bedelle kiraya çıkarmış... İşte Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o araştırması..

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

İstanbul Sarıyer'de arsa satılıyor! 2 milyon 200 bin TL'ye! 

İSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte fiyatı...

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Sarıyer Belediyesi Doğuş GYO davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu.

Sarıyer Belediyesi Maslak 1/1000 davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş GYO Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu...

Sarıyer'de 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli,Sarıyer İlçesi, Kilyos Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 72 bin 83 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sarıyer'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maden Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 985 bin 724 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Sarıyer Baltalimanı ve FSM'de imar barışı toplantısı!

Yıllardır mülkiyet sorununu çözmek için çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediyesi 'İmar Barışı' toplantılarına ‘Riskli alan!’ ilan edilen Baltalimanı ve FSM mahalleleri ile devam etti.

Sarıyer'de 195.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Mirgün Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 195 milyon 487 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Köyü, Çamaşırderesi Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 850 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 50 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi, Hacı Osman Bayırı Caddesi Mevkii'nde yer alan arsa nitelikli gayrimenkul 50 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Sarıyer İstinye arsasında yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında toplam 555 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları alındı.

sarıyer baltalimanında arsa fiyatları nasıldı Haberi

sarıyer baltalimanında arsa fiyatları nasıldı

İstanbul Defterdarlığı, şimdi İstanbul'un milyon dolarlık bölgesi Boğaziçi'nde, Sarıyer Baltalimanı Pire Suyu mevkiinde Dutluk namıyla bilinen 4 hektar (40 dönüm) araziyi, yıllık 135 liradan kiraya çıkarmış.


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nden Tarihçi Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Baltalimanı'ndaki arazinin kiraya verildiği 1940 yılında bir Reşat Altın 21 liraymış...


Haberin devamı için tıklayın!


Abdullah Kutalmış Mızrak'ın Emlakta Nostalji haberleri için...