04 / 10 / 2024

Sarıyer Belediye eğitim bursu

Sarıyer Belediye eğitim bursu

Sarıyer Belediyesi öğrenci bursu için başvurular 17 Ekim 2014'te sona eriyor. Peki Sarıyer Belediyesi öğrenci bursları kimlere verilecek? Sarıyer Belediyesi eğitim bursu için nereye başvurmak gerekiyor? İşte cevaplar...

Sarıyer'de kentsel dönüşümde tek yetki Belediye Başkanına verildi!

Sarıyer'de kentsel dönüşüm ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre, kentsel dönüşümde tüm yetki Belediye Başkanına verildi. İşte ayrıntılar...

Aksoy Holding'ten, Sarıyer'e sağlıklı yaşam konseptinde dev proje! Yatırım bedeli 200 milyon dolar! 

Aksoy Holding, sağlıklı yaşam konseptindeki dev bir yatırım için düğmeye bastı. İstanbul Sarıyer'e sağlıklı yaşam konseptindeki yeni proje, 200 milyon dolar yatırım bedeli ile geliyor. İşte ayrıntılar...

Sarıyer Belediyesi'nden 66 milyon 216 bin TL'ye satılık arsa! 

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul Uskumruköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu 2 bin 942 metrekare alana sahip.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

O belediye eğitim şartı olmadan güvenlik görevlisi alacak! Süresi dolmadan başvurun!

Malatya Kale Belediyesi tarafından eğitim şartı olmaksızın işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak personeller için gerekli olan koşullar ise belli oldu. Biz de detayları ve başvuru koşullarını sizin için derledik...

Sarıyer Belediyesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de üç arsa satacak!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor! 

Avrupa Konutları Saklıvadi projesi satışa sunuldu. 285 milyon 28 bin 197 liraya mal olacak Avrupa Konutları Saklıvadi'yle Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor...

Meram Belediyesi'nden 34 milyon TL'ye satılık özel eğitim kurumu!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan özel eğitim kurumunu 34 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Gholamı Mehraban, Atefeh Pouran  ve Rıza Arslan Doğan tarafından kuruldu.

Sarıyer Belediye eğitim bursu Haberi

Sarıyer Belediye eğitim bursu

Sarıyer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ve 2014 – 2015 eğitim öğretim yılında Sarıyer sınırları içindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek olan eğitim bursları için başvurular 15 Eylül'de başladı.


Eğitim bursları için başvuru tarihi 17 Ekim 2014'te sona erdikten sonraki süreçte belirlenen kriterler ölçüsünde eğitim yardımı almaya hak kazanan öğrencilerin listesi, Sarıyer Belediyesi web sitesinden www.sariyer.bel.tr'den duyurulacak.


Müracaat tarihi: 15.09.2014 - 17.10.2014


Müracaat yeri: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Çayırbaşı/Sarıyer


Eğitim yardım süresi: Kasım 2014 - Haziran 2015 (8 ay)


Sarıyer Belediyesi öğrenci bursu için başvuru formunu indirmek için