09 / 05 / 2024

Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi

TOKİ tarafından ihaleye çıkan ve geçtiğimiz yılın Mayıs ayında inşaat çalışmaları başlayan Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hizmete açılacağı tarih 19 Mayıs 2015 olarak belirlendi

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Sole Mentor Eğitim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Sole Mentor Eğitim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Yılmaz ve Hatice Baş Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bal tarafından açıldı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatına sıkı takip!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, SEKA arazisi üzerinde inşaatı süren Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını inceledi.

Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri üst hakkı yönetmeliği!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'nin bugünkü sayısınd yer aldı..

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapılarını yeniden açtı. Hastane modern mimarisiyle dikkat çeken hastane, otel konforunda sağlık hizmeti sunuyor.

Tekbel Teknik Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekbel Teknik Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ocak tarafından kuruldu.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ilişkin 3 soru TBMM'de!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin maliyetine ve arazisine ilişkin Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 3 soru sordu..

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakında hizmete başlayacak!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın dolayısıyla hizmetlere ara verilmişti. İstanbul İl Sağlık Müdürü Memişoğlu, hizmetlerin en kısa sürede yeniden başlayacağını açıkladı. 

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde son durum!

Avrupa Yakası’nın en önemli sağlık komplekslerinden biri olan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. 

Salamat Eğitim Ve Turizm Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Salamat Eğitim Ve Turizm Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hassan ve Nahıd Shakourı ortaklığında kuruldu. 

Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haberi

Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi; TOKİ tarafından Huzur Mahallesi’nde inşa ediliyor. 350 yatak kapasitesiyle Sarıyer halkına hizmet verecek hastanenin temeli 2013 Mayıs'ta atılmıştı. 


2015 yılının 19 Mayıs'ında hizmete başlayacak olan Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi; 97 bin 130 metrekare inşaat alanına sahip. Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yüklenici firması ise YDA İnşaat...


Toplam arsa alanı 53 bin 889 metrekare olan Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bina oturumu ise 14 bin 164 metrekare. 


Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 14 ameliyathane bulunacak. Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin poliklinik bloğunda 5 kat arası ulaşım sağlayan 10 yürüyen merpenden yer alacak. 


Hastane de ayrıca 357 araçlık kapalı ve 36 araçlık açık otopark da bulunacak. 



Kübra...