14 / 05 / 2024

sarıyer tapu dağıtımı

sarıyer tapu dağıtımı

Sarıyer Belediye Başkan adayı Sedat Özsoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile vatandaşlara tapu dağıttı. Topbaş Sarıyerlilere müjde üstüne müjde verirken Sedat Özsoy da, tapuların devamının geleceğini söyledi...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Vakıf GYO'nun kar dağıtım tablosu onaylandı!

Vakıf GYO'nun 2 Nisan 2021 tarihli şirketin 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında ekte yer alan kar dağıtım tablosu onaylandı. 

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Servet GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunda revize!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı kar dağıtım önerisi ekinde yer alan kar dağıtım tablosunda  düzeltme yaptı...

Keçiören Yükseltepe'deki dönüşümde tapu dağıtımı başladı!

Ankara'nın Kaçiören ilçesinde hayata geçirilen Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinde tapu dağıtımı başladı.Projenin ilk etabında toplam bin 271 konut inşa ediliyor.

Kayseri Seyrani Mahallesi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirildi!

Kocasinan Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde Seyrani Mahallesi’nde Temel Atma ve Tapu Dağıtım Töreni yapıldı.

Pendik Şeyhli 3. Etap'ta 650 tapu dağıtılacak!

Pendik Belediyesi, sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarının devamında Şeyhli Mahallesi 3. Etap’ta tapu dağıtımına başlıyor.

BKM Gayrimenkul Danışmanlık ve Kurye Dağıtım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

BKM Gayrimenkul Danışmanlık ve Kurye Dağıtım Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Gökçe ve Hatice Burcu Sarıca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Kağthane, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Okmeydanı'nda bugüne kadar 5 bin tapu dağıtıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine yönelik tapu dağıtım töreninde “Bugüne kadar 5 bin tapuyu hak sahibi vatandaşlarımıza verdik. Lütfen herkes gelip tapusunu alsın” dedi..

1970 yılında İstanbul'da usulsüz tapu dağıtılmış!

1970 yılında İstanbul'da usulsüz tapu dağıtılmış. Belediye malı arsaların bazı şahıs ve kooperatiflere usulsüz olarak tahsis edildiği iddia edilmiş. Belediye Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü hakkında soruşturma açılmış.

Servet GYO kar payı dağıtım bildirimini yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada kar payı dağıtım bildirimini yayınladı. Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Doğu'daki 5 ilin doğalgaz dağıtımına talip çıkmadı!

Hakkâri, Ağrı, Tunceli, Şırnak ve Artvin'de doğalgaz dağıtımına talip çıkmadı. Hükümet çareyi belediyelere dağıtım lisansı vermekte buldu. 3 kez dağıtım ihalesine çıkıldığı halde başvuru olmazsa lisansı belediye ve il özel idareleri devralacak...

Trakya Cam sermaye pay dağıtımını 7 Temmuz'da yapacak!

Trakya Cam Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Trakya Cam Sanayi A.Ş. sermaye pay dağıtımını 7 Temmuz'da yapacak.

sarıyer tapu dağıtımı Haberi

sarıyer tapu dağıtımı


Sarıyer Belediye Başkan adayı Sedat Özsoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile vatandaşlara tapu dağıttı. Sedat Özsoy, tapuların devamının geleceğini söyledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sarıyer halkıyla bir araya geldi. İlk önce Tarabya Otel’de sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle yemekte bir araya gelen Topbaş, daha sonra Çayırbaşı’nda tapu dağıtım ve yeni erguvan otobüslerinin tanıtım törenine katıldı. Törende, Sedat Özsoy’la birlikte tapu dağıtan Topbaş, Sarıyerlilere de müjde üstüne müjde verdi.


Sarıyerlilerin sevgi gösterileri içinde sahneye çıkan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, "Bugün burada Sarıyer’imizin özlemini duyduğu, sizlerle beraber yıllarca siyaset yapıp her mahallenize geldiğimizde, 'Sayın Başkan bizin tapularımız ne olacak' dediğiniz günler artık sona geldi. Mülkiyet sorunu gerçekten çok önemli. Biz de nasip olursa 30...