08 / 05 / 2024

Sarıyer Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres

Sarıyer Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres

Sarıyer Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon 200 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te Kağıthane'de, Umut Kolcuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Selvi tarafından kuruldu.

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Sarıtaş tarafından kuruldu.

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İslamoğlu tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sarı tarafından kuruldu.

İşçimenler Kut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İşçimenler Kut Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Korkut Kut ve Yakut İşçimenler tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

X Art Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

X Art Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Güven tarafından kuruldu.

Ff Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ff Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Demirtaş ve Fırat Sarıtop ortaklığında kuruldu.

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Sarıyıldız, Ege Sarıyıldız ve Ali Akkanat ortaklığında kuruldu.

Sarıyer Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres Haberi

Sarıyer Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres

Sarıyer Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 6 Şubat 2015'te, 2 milyon 200 bin TL sermaye ile Umut Kolcuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Sarıyer Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirket, ahşap binaların inşaatı hariç ikamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler ve benzeri yapıların inşaatı) konularında hizmet vermektedir. Şirket ayrıca: a)  Yukarıdaki değinilen konularda ulusal ve uluslararası eğitimler verebilir ve uluslararası yönetim danışmalığı hizmeti konusundaki bilgilerin yaygınlaştırılması için yayınlar çıkarma ve organizasyonlar düzenleme yoluyla çalışmalara katılabilir. b)  Kendi iş faaliyetleri ve amaçları doğrultusunda ticari faaliyetlerde bulunabilir ve hizmet sağlayabilir. c)  Kendi iş faaliyetleri ve konusu doğrultusunda her türlü hukuki işlemi gerçekleştirebilir. d)  Kendi iş faaliyetlerini yürütmek ve işlemleri gerçekleştirmek amacıyla her türlü taşınmazı...