03 / 05 / 2024

sarıyer yurt inşaatında çökme mi oldu

sarıyer yurt inşaatında çökme mi oldu

Sarıyer'de geçen hafta Cuma günü özel bir üniversiteye ait yurt inşaatında meydana gelen toprak kayması ve çökmenin ardından, çevredeki ev ve iş yerlerinde çatlaklar oluştu.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro hattı inşaatında bugün Sarıgazi İstasyonu'nda TBM geçiş töreni gerçekleşti. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap inşaatında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişleri Haziran ayında gerçekleşirken, projenin temeli 13 Haziran'da atılmıştı. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişleri Haziran ayı içerisinde gerçekleştirildi. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne?

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Moskova’daki enfeksiyon hastanesinin inşaatında çalışanlara Sovyet tipi afişlerle motivasyon!

Koronavirüs nedeniyle Rusya’nın başkenti Moskova’da inşa edilen enfeksiyon hastalıkları hastanesinin inşaatında çalışan işçileri motive etmek amacıyla, alana Sovyet tipi afişler asıldı. Afişlerde “Bu merkeze ihtiyacımız var!” ifadeleri yer aldı…

Acıbadem Tibaş Parkı inşaatında gerginlik yükseliyor!

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesine mahallelinin tepsi artıyor. Mahalle halkı "Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen,  Üsküdar ilçemize vermiş olduğu kamusal zararların hesabını verecek" dedi..

Yusufeli Barajı inşaatında 25 kadın çalışıyor!

Türkiye'nin en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı ve HES inşaatında çalışan kadın mühendis ve teknikerler, dev projede yer almanın gururunu yaşıyor...

Aydın'da 8. kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Aydın merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kampüsünde yer alan yurt inşaatında çalışan Doğan Mıhçı iskeleden düşerek yaşamını yitirdi.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona geldi

Zonguldak'ta yurt inşaatının duvarı çöktü!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yurt inşaatının sürdüğü arazide istinat duvarı çöktü. Heyelanın yakınında bulunan evler ise tedbir amaçlı boşaltıldı.

Antplato inşaatında sona gelindi!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun inşaatında sona yaklaşıldı.

Kigali Kongre Merkezi'nın inşaatında Türk firmalar da yer aldı!

Kigali Kongre Merkezi, uanda'nın başkenti Kigali'deki parlamento binası yakınında yer alıyor. Afrika'daki en önemli yapılardan biri olan kongre merkezinin inşaatında Türk firmaları da yer aldı.

Tekkeköy hafif raylı sistem inşaatında son durum!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Tekkeköy hafif raylı sistem inşaatında üst yapı işlerinin yüzde 80’inin tamamlandığını, inşaatın 10 Ekim’de biteceğini söyledi.

sarıyer yurt inşaatında çökme mi oldu Haberi

sarıyer yurt inşaatında çökme mi oldu

Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Hadım Koruyolu Caddesi üzerinde bulunan özel bir üniversiteye ait kız öğrenci yurdu inşaatında, geçen hafta Cuma sabahı toprak kayması ve çökme meydana gelmişti. Belediye yetkilileri, yaptıkları incelemenin ardından inşaat alanını mühürlemiş ve çalışmaları durdurmuştu.


Ayazağa Mahallesi'nde yaşayanlar olaydan birkaç gün sonra çevredeki ev ve iş yerlerinin duvarlarında ve zeminde çatlaklar oluştuğunu fark etti. Öte yandan yurt inşaatının bulunduğu cadde üzerinde de meydana gelen çatlaklara rağmen yolun çift yönlü olarak araç trafiğine açık olduğu ve herhangi bir önlemin alınmadığı görüldü. Ev ve iş yerlerine girmekten korkan mahalleli de, yetkililerin önlem almamasından ve ilgisizliğinden yakındıklarını belirtti.


“BURASI BÜYÜK BİR FACİAYA SEBEP OLABİLİR"


Çevredeki bir lokantanın işletmecisi Tunay Meden, 5 gün önce yurt inşaatında meydana gelen toprak kaymasına değinerek, "O akşam benim...