30 / 04 / 2024

Sarıyerde satılık yalı

Sarıyerde satılık yalı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Sarıyer’de 4 milyon dolara 5 katlı yalı satın aldı. Zeybekçi, yalıya yüzde 49.5 oranında büyük hissedarı olduğu Aktur Araç Muayene İstasyonları A.Ş aracılığıyla sahip oldu.

Baltalimanı'nda 21 milyon dolara satılık bina!

Sarıyer Baltalimanı 'nda bulunan 1500 metrekare yüzölçümüne sahip panoramik boğaz manzaralı bina, 21 milyon dolara satışa çıkarılıyor.

1950 yılında Sarıyer'de 42.000 liraya yalı satılacakmış!

Reşat Altın'ın 39 lira olduğu 1950 yılında Sarıyer'de bin 77 adet altın parasına Sarıyer İskelesi karşısında bulunan yalı satın alınabilmekteymiş. Boğaziçi'nde deniz manzaralı arsa ise 12 bin liraya satılacakmış.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

İstanbul'un satılık 250 köşkü!

Saraylar, yalılar, köşkler... İstanbul’da bulunan tarihi eser niteliğindeki 34 bin köşkün 250’si satılık.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Sarıyer Vadistanbul Park satılık!

Sarıyer Vadistanbul Park satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor.

Daire Kartal Yalı satılık daire!

Daire Kartal Yalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Ön satışları devam eden proje Bodur Proje Geliştirme Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek.

Seba Office Boulevard satılık!

Ofis alanları 116 metrekareden başladığı proje Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje İstanbul Sarıyer ilçesinde yer alıyor. Seba Office Boulevard satılık fiyatlar metrekare birim bazında 3 bin 500 dolardan oluşuyor.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Sarıyerde satılık yalı Haberi

Sarıyerde satılık yalı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Sarıyer’de 4 milyon dolara 5 katlı yalı satın aldı. Zeybekçi, 605 ada 80 parsel üzerinde yer alan yalıya yüzde 49.5 oranında büyük hissedarı olduğu Aktur Araç Muayene İstasyonları A.Ş aracılığıyla sahip oldu. Mesarburnu Caddesi üzerinde bulunan ve 141 metrekarelik arsa üzerine kurulu yalı, tapu kayıtlarında konut değil arsa olarak görünüyor. Bunun nedeni, üçüncü grup eski eser statüsüne sahip yalının hâlâ tescil edilip tapuya kayıt edilmemesi. Boğaz’daki çok sayıdaki yalı, yapılardaki kaçak bölümler nedeniyle tescil edilip tapuya kaydedilmediği kayıtlarda arsa olarak yer alıyor. Arka tarafından bahçenin de bulunduğu Zeybekci’nin yalısında yaz başından bu yana tadilat yapılıyor. Restorasyon ekiplerinin hem içini hem de dışını baştan aşağıya yenilediği yalıda çalışmalar tamamlanmak üzere.