02 / 05 / 2024

Sarıyere ikinci tünel

Sarıyere ikinci tünel

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’in sorunlarına acil çözüm istiyor. Genç'in talimatıyla Sarıyer Belediye Başkanlığı’nda Trafik Komisyonu ve Balıkçılık-Su Ürünleri Komisyonu olmak üzere iki toplantı düzenlendi.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın tünel çalışmaları tamam!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın Kabataş’a uzanan ikinci kısmında da tünel çalışmaları bitti. Tüm tünellerinin tamamlanması nedeniyle 6 Kasım'da İBB Başkanı İmamoğlu’nun katılımıyla tören düzenlenecek...

Sarıyer-Büyükçekmece arasına 100 kilometrelik tünel ağı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Zonguldak'ta tünel açma çalışmalarında toprak kayması!

Zonguldak'ta, tünel açma çalışmalarının yapıldığı şantiyede toprak kayması yaşandı. Alınan bilgilere göre olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Torbalı Muratbey Mahallesi'nde tünel kazılmaya başlandı!

Torbalı Muratbey Mahallesi'nde taşıtların da geçebileceği alt geçit için hızlıca çalışmalar sürerken, tünel kazım işlemleri de başladı. 2017 yılının ilk aylarında trafiğe açılması planlanan alt geçit, ilçe trafiğini rahatlatacak.

Antalya Deepo Tünel Geçiş projesi Büyükşehir Meclisi'nde tartışıldı!

Antalya Deepo Kavşağı'na yapılan tünel geçiş projesi ve yollarla ilgili Büyükşehir Meclisinde tartışıldı. Türel, “Sıkıntıları biliyoruz ancak bu konuda çaresiz kaldık” dedi

İstanbul'a 7 yeni tünel geliyor!

İstanbul’un en önemli sorunların biri olan trafiği rahatlamak için şehrin ana arteleri E-5 ve E-6’yı bağlayacak birbirinden bağımsız 6 tünelin yanı sıra, Sarıyer Kilyos karayoluna da bir tünel inşa edilecek

Melih Gökçek'ten Ulus'a tünel projesi müjdesi!

Gençlere kentsel dönüşüm projelerini anlatan Gökçek, eski Osmanlı Bankası’ndan YİBA Çarşısı’na uzanacak tünel yapacaklarını söyledi.

Yozgat Spor Vadisi'ne 320 metrelik tünel!

YOZGAT Spor Vadisi’nin şehirle bağlantısını sağlamaya yönelik başlatılan tünel çalışması devam ediyor.Yozgat Valisi Yazıcı, Yozgat kent merkezi ile Spor Vadisi’ni birbirine doğrudan bağlayacak 320 metrelik tünel yapımına başlandığını belirtti.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Düden Katlı Kavşak ve Tünel Geçişi'nin inşaatı başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda dev bir projenin daha startını veriyor. Tünel geçişli Düden Katlı Kavşak Projesi bugün başlıyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilırmak Caddesi’nin doğu ve batı aksı 60 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Türkiye genelinde 700 kilometrelik 470 tünel yapılacak!

Türkiye'de bugüne kadar 264 kilometre uzunluğunda 271 tünel hizmete girerdi. 2023 hedefleri kapsamında, uç uca eklendiğinde İstanbul ile Antalya mesafesi uzunluğunda 470 tünelin yapılması planlanıyor.

Konya Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı için kamulaştırma!

“Mavi Tünel (Konya İçmesuyu) Projesi (KOP)" Kapsamındaki Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sarıyere ikinci tünel Haberi

Sarıyere ikinci tünel

Başkan Genç'in talimatıyla Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun ve Başkan Yardımcısı Semra Kartal önderliğinde yapılan toplantılarda yetkililer Sarıyer’de trafik sorununu ve Balıkçılık konusunu masaya yatırdı.


Merkez trafiğine neşter


Her gün trafik sorunlarının ve keşmekeşinin yaşandığı Merkez Mahallesi’nde trafiği ve yaya sirkülasyonunu düzenlemek için toplantı düzenlendi. 2009’dan bu yana belediye tarafından tüm fiziki araştırmaları yapılan fakat uygulamaya alınamayan kararlar ve öneriler için, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyelerinden Aysın Günen ve Mustafa Balcı,İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harita Müdür Yardımcısı Sabri Aydın, Trafikten Sorumlu Müdür Yardımcısı B- Bölge Müdürü Mehmet User,Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü’nden Ülger Munzuroğlu, Kentsel Tasarım Müdürü Murat Durna, Ulaşım Müdürü Coşkun Uzaldı, Fen İşleri Müdürü Veysel Kahraman, Özel Kalem Müdürü Şehnaz Bulut, Sarıyer Belediyesi Zabıta Amiri Erdinç Gün, İspark Sorumlularından Mehmet Emin Akıncı, Mahmut...