28 / 08 / 2024

şarkışla 2. etap toki başvuru tarihleri 1 Şubat 2017

şarkışla 2. etap toki başvuru tarihleri 1 Şubat 2017

Sivas-Şarkışla II. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 15 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor.

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonuçları 9 Haziran 2020 listesi!

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonuçları 9 Haziran 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonuçları 9 Haziran 2020 listesi ve TOKİ Milas 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Niğde Ulukışla 2. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Niğde Ulukışla 2. Etap projesinde yer alan 531 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Babacan Premium 2. Etap’ta ön talep toplanıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan ‘Babacan Premium’da 2. etap satışları için ön talep toplanmaya başlandı. Babacan Premium’da lansman öncesinde firma bünyesinde 40 ay 0 faiz ile ödeme avantajı sunuyor.

Muğla Kavaklıdere 2. Etap başvuru işlemleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Muğla Kavaklıdere 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut için başvuru dönemi başladı..

TOKİ Muğla 2. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Gazete Şah yazarlarından Serdal Kayhan bugün Muğla 2. Etap TOKİ projesinin başvuruları hakkında yazdı. İşte yazının detayları..

TOKİ Sivas Şarkışla TOKİ 2. Etap başvuruları başladı!

Sivas-Şarkışla II. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 15 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor.

TOKİ Sivas Şarkışla başvuru tarihleri!

15 adet daireden meydana gelen TOKİ Sivas-Şarkışla 2. Etap projesindeki daireler açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Sivas Şarkışla başvuru tarihleri...

TOKİ Sivas Şarkışla 2017 başvuru!

TOKİ'nin Sivas-Şarkışla 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 15 konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Sivas Şarkışla 2017 başvuru tarihleri...

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

TOKİ'den Niğde Ulukışla 2. Etap'a 531 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde İli, Ulukışla İlçesi 2.Etap'ta 531 adet yeni konut hayata geçirecek. TOKİ Niğde Ulukışla 2. Etap inşaat ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Şarkışla 3. Etap'ta son başvuru tarihi 25 Kasım!

Şarkışla'da TOKİ tarafından yaptırılan ve satışa sunulan 253 sosyal konutun 3. etap başvurularının 25 Kasım'a kadar devam ettiği belirtildi.

TOKİ Niğde Ulukışla 2. Etap 531 konut ihalesi 8 Aralık'ta!

TOKİ'nin Niğde Ulukışla 2. Etap'ta hayata geçireceği 531 adet konut için inşaat ve altyapı işi ihalesi 8 Aralık'ta yapılacak.

şarkışla 2. etap toki başvuru tarihleri 1 Şubat 2017 Haberi

şarkışla 2. etap toki başvuru tarihleri 1 Şubat 2017


Sivas-Şarkışla II. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 15 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Sivas-Şarkışla II. Etap Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Sivas-Şarkışla Şubesi olacak.


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01 Şubat – 31

Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.


Sivas Şarkışla 2. Etap'ta yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki konutların brüt alanı 108,22 metrekare, net alanı ise 84,6 metrekare olarak tasarlandı. 


Sivas Şarkışla'da yer alan konutların en düşük bedeli 122 bin 125 TL, en yüksek bedeli ise 144 bin 250 TL olarak belirlendi. Projeden yüzde 15 peşinatla konut sahibi...