02 / 05 / 2024

sarkışla kale mahallesine cami mi yapılacak

sarkışla kale mahallesine cami mi yapılacak

Şarkışla ilçesinde 400 kişilik cami yapılması için çalışmalara başlandı. Şarkışla TOKİ Yunus Emre Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Recep İslamoğlu, caminin bin 470 metrekare alan üzerine inşa edileceğini söyledi.

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Kaliteli ürünleri ve doğru fiyatlandırma politikası ile dikkat çeken Kale Alarm; TL üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının kur dalgalanmalarından etkilenmesini önlüyor.

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Şarkışla'da TOKİ evleri hak sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ tarafından Sivas Sarkışla'da hayata geçirilen evler, hak sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Sarkışla'da teslimler başladı!

TOKİ'nin Sarkışla'da inşa ettiği konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor. İlgili firmanın yetkilisi Mücahit Akyol, anahtar tesliminin blok sırasına göre yapıldığını söyledi.

Muğla Muslugüme Köprüsü çöktü!

Denizli – Kale kıyı mahalleleri ile Muğla – Menteşe kıyı mahallerini birleştirecek olan Muslugüme Köprüsü, teknik hatalar yüzünden hizmete açılmadan çöktü.

Muğla'nın beş mahallesine basketbol sahası!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca ilçesi’nin Dalyan, Dalaklı, Çaylı, Arıkbaşı ve Bahçelievler Mahallelerine basketbol - voleybol sahası için 297 Bin TL’lik yatırım yaptı.

Kale, Dekor Plus'la binalar nefes alıyor!

Kale’nin yıllara meydan okuyan hazır renkli dekoratif sıva ‘Dekor Plus’ dış cepheler için dayanıklı ve estetik çözümler sunuyor.

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması TBMM'de!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması meclise konu oldu!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kaleseramik, Oculus'la banyoya yeni boyut kazandıracak!

Türk seramik sektörünün köklü kuruluşu Kaleseramik sanal gerçeklik gözlüğü Oculus'la tüketiciye hayalindeki banyoyu satın almadan önce yaşatacak. Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Derya Ercan ise tüketicilere seslendi.

Kale Boya Artcrete ile mekanlar artık daha zarif!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, mükemmel bir seçenek sunuyor.

Muğla Kışla Parkı halı sahası yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen Kışla Parkı halı sahada soyunma odalarının temizliği, duş ve tuvaletlerin yenilenmesi, kale direklerinin boyanması, kale filelerinin ve aydınlatma direklerinin de yenilenmesi ile sporseverlerin hizmetine sunuldu.

sarkışla kale mahallesine cami mi yapılacak Haberi

sarkışla kale mahallesine cami mi yapılacak

Şarkışla TOKİ Yunus Emre Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Recep İslamoğlu, yaptığı açıklamada, Kale Mahallesi'nde yapılacak olan caminin 400 metrekaresi kapalı, bin 470 metrekare alan üzerine inşa edileceğini söyledi. 


Cami yapılacak arsayı belediyeden aldıklarını söyleyen İslamoğlu, "Cami inşaatının bir an önce başlayıp bitirilmesi için hayırsever vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Dileyen hayırsever bir vatandaşımız bu inşaatı üstlenerek camiye ismini verebilir" dedi. 


Cami yapılacak arsada zemin etüt çalışması yapıldığını ifade eden İslamoğlu, hayırseverlerin ilçedeki Ziraat Bankası şubesinde dernek adına açılan hesaba destekte bulunabileceklerini...