02 / 05 / 2024

Şarkışla öğrenci yurdu açılış

Şarkışla öğrenci yurdu açılış

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında hayata geçirilen Şarkışla öğrenci yurdu hizmete açıldı. 

Şarkışla öğrenci yurdu açıldı!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında hayata geçirilen Şarkışla öğrenci yurdu hizmete açıldı. 

Antalya Demre'de 200 kişilik öğrenci yurdu inşa edildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde yaptırılan öğrenci yurdu yeni eğitim öğretim sezonuna hazır hale getirildi. Demre'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın katkılarıyla Demre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan yeni öğrenci yurdu tamamlandı.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 212 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ Sivas'ın Şarkışla ilçesinde inşaatı devam 212 adet konutun sahiplerini kura çekilişiyle 8 Eylül'de belirledi.

Antalya Demre'de yeni öğrenci yurdu tamamlandı!

Antalya Demre'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın katkılarıyla Demre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan yeni öğrenci yurdu tamamlandı.

Giresun Tirebolu öğrenci yurdu hizmete hazır!

Kredi Yurtlar Kurumu’nun Giresun Tirebolu'da inşa ettiği öğrenci yurdu hizmete giriyor. Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, 115 yataklı erkek öğrenci yurdunun eksiklerinin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Nilüfer Belediyesi'nden kız öğrenci yurdu!

Odak noktalarından biri de “sosyal belediyecilik” olan Nilüfer Belediyesi, bu alandaki çalışmalarıyla örnek oluyor. Nilüfer Belediyesi’nin yaşama geçireceği Kız Öğrenci Yurdu tamamlandığında öğrenciler huzur ve güven ortamında barınacak.

Çorum Sungurlu Öğrenci Yurdu'nun inşaatı başlıyor!

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Kampüs alanına yapılacak Yükseköğrenim Öğrenci yurdu inşaatının başlayacağını açıkladı.

Merter Novu Öğrenci Yurdu iletişim!

Merter Novu Öğrenci Yurdu iletişim ve adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu, önümüzdeki ay hizmete açılıyor...

Mardin'de 7 özel okul ve 2 öğrenci yurdu kapatıldı!

Mardin'de 36 dernek, 2 vakıf, 7 özel okul ve 2 öğrenci yurdu kapatıldı.Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin gerekli işlemler yapıldı.

İznik Ufuk Öğrenci Yurdu mühürlendi!

Bursa'nın İznik ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında bir öğrenci yurdu mühürlendi.

Yozgat Boğazlıyan'a öğrenci yurdu inşa edilecek!

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine Avukat Mehmet Altun tarafından 100 kişilik modern kız öğrenci yurdu yaptırılacak. Altun, ''Yurdun bu yılın sonu veya önümüzdeki yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor" dedi.

Merter Novu Öğrenci Yurdu fiyatları!

Merter Novu Öğrenci Yurdu projesi Eylül ayında hizmete açılıyor. Novu Öğrenci Yurdu'nda su, elektrik, temizlik ihtiyaçlarını Nef karşılayacak...

Nef Novu Öğrenci Yurdu oda fiyatları!

Nef Novu Öğrenci Yurdu oda fiyatları belli oldu. Ön taleplerin toplandığı Merter Novu Öğrenci Yurdu projesi Eylül ayında açılacak...

Şarkışla öğrenci yurdu açılış Haberi

Şarkışla öğrenci yurdu açılış


Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde inşa edilen ve çalışmaları tamamlanan Şarkışla öğrenci yurdu hizmete açıldı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu öğrenci yurdu açılışı hakkında açıklamalarda bulundu. Balıkçıoğlu, yurt binasının tamamlanma aşamasına kadar geçen süreçte öğrencilerin barınma ihtiyacı için okul idaresi olarak seferber olduklarını da aktardı. 

Öğrencileri dün itibari ile  yeni açılan yurda yerleştirmeye başladıklarını sözlerine ekleyen Nevzat Balıkçıoğlu, yurdun ilçeye kazandırılmasında katkısı bulunanlara teşekkürlerini dile getirdi. 

Yıldırım Mahallesi'nde inşa edilen, Selçuklu mimarisine uygun olarak yapılan yurt binası 4 bloktan meydana geliyor. Yurdun içerisinde konferans salonu, etüt odaları, kafeterya, yemekhane, mescit, atölye, kurs odaları, açık ve kapalı spor alanları bulunuyor. Yurt...