18 / 05 / 2024

Şarkışlada 2 cami yenileniyor

Şarkışlada 2 cami yenileniyor

Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, Şarkışla ilçesindeki tarihi iki camide incelemede bulundu.İncelemelerin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Karaca, Merkez Ulu Cami ve Hacıhimmetli Camisini restorasyona alacaklarını söyledi.

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

Sofralara lezzet katan şarküteri ürünlerinde yüzde 50'ya varan indirim! İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

İstegelsin online market şarküteri ürünlerinde 2'incisine yüzde 50 indirim kampanyası açıkladı. Peki İstegelsin'de şarküteri ürünleri ne kadar kaç TL? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Sophie Turner ve Joe Jonas, malikanelerini 15,2 milyon dolara sattı!

Game of Thrones’un yıldızı, İngiliz oyuncu Sophie Turner ile Amerikalı şarkıcı Joe Jonas, Los Angeles'ın Encino semtindeki lüks malikanelerini 15,2 milyon dolar bedelle sattı.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Çanakkale'deki iki asırlık cami restore edilecek!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Kumarlar köyünde yer alan ve yaklaşık 2 asır önce inşa edilen cami restore edilecek.

TOKİ Karesi 2. Etap 458 konut ihalesi bugün!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Karesi 2. Etap ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 2. Etap ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Karesi 2. Etap projesi 2 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi 2 Kasım'da!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev satın aldı!

Yılın büyük bir bölümünü Bodrum'da geçiren başarılı şarkıcı Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev aldı...

Şarkışlada 2 cami yenileniyor Haberi

Şarkışlada 2 cami yenileniyor

Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, Şarkışla ilçesindeki tarihi iki camide incelemede bulundu.


İncelemelerin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Karaca, Merkez Ulu Cami ve Hacıhimmetli Camisini restorasyona alacaklarını söyledi.


Vatandaşlardan restorasyon sırasında yaşanacak sıkıntılar nedeniyle sabırlı davranmalarını isteyen Karaca, "Camilerde, aksilikler yaşanmazsa yıl sonuna kadar restorasyon çalışması bitirilecek"...