03 / 05 / 2024

Şarkışlada toki

Şarkışlada toki

TOKİ Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "mahalle" konseptli 212 konut inşa edilecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "mahalle" konseptli 212 konut inşa edilecek.

TOKİ Sivas Şarkışla kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas’ın Şarkışla İlçesi’nde hayata geçirdiği 253 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Sivas Şarkışla TOKİ 2. Etap başvuruları başladı!

Sivas-Şarkışla II. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 15 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor.

TOKİ Sivas Şarkışla başvuru tarihleri!

15 adet daireden meydana gelen TOKİ Sivas-Şarkışla 2. Etap projesindeki daireler açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Sivas Şarkışla başvuru tarihleri...

TOKİ Sivas Şarkışla 2017 başvuru!

TOKİ'nin Sivas-Şarkışla 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 15 konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Sivas Şarkışla 2017 başvuru tarihleri...

TOKİ Sivas Şarkışla başvuruları 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 15 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Sivas Şarkışla başvuruları 2017...

TOKİ Şarkışla 3. Etap'ta son başvuru tarihi 25 Kasım!

Şarkışla'da TOKİ tarafından yaptırılan ve satışa sunulan 253 sosyal konutun 3. etap başvurularının 25 Kasım'a kadar devam ettiği belirtildi.

TOKİ Şarkışla başvuruları başladı!

Şarkışla ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yaptırılan 253 sosyal konutun satışa sunulacağı bildirildi.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 212 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ Sivas'ın Şarkışla ilçesinde inşaatı devam 212 adet konutun sahiplerini kura çekilişiyle 8 Eylül'de belirledi.

TOKİ Şarkışla'ya mahalle konseptli konut yapacak!

TOKİ Başkanı Turan: "Uygulamaya koyacağımız projeyle hepimizin aradığı, cadde, sokak, esnaf ve meydan gibi açık alan kullanımlarıyla komşuluk ilişkilerinin canlanacağı yeni bir Şarkışla inşa edeceğiz" dedi.

TOKİ Sivas Şarkışla'da mahalle konseptli 212 konut inşa edicek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Sivas'ın Şarkı ilçesinde 'mahalle' konseptli 212 konut inşa edilecek. 212 konut ve 15 dükkanlı projenin sosyal ihtiyaçlara cevap vereceği belirtildi.

TOKİ'den Sivas Şarkışla'ya mahalle konseptli 212 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "mahalle" konseptli 212 konut inşa edilecek. Proje 212 konut ve 15 dükkanla sosyal ihtiyaçlara cevap vererek, yeni bir yaşam alanı oluşturacak.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 212 konut inşa edecek!

TOKİ Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "mahalle" konseptli 212 konut inşa edilecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "mahalle" konseptli 212 konut inşa edilecek.

Sivas'taki Şarkışla TOKİ konutlarının yapımı başlıyor!

TOKİ, Samsun İli Şarkışla ilçesi Yıldırım Mahallesi'nde inşa edeceği 3. etap 259 konut için şantiye kurmaya başladı.

Şarkışlada toki Haberi

Şarkışlada toki

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yazılı açıklamasında, Sivas'ın Şarkışla ilçesinde hayata geçirecekleri 212 konut ve 15 dükkanlı projenin sosyal ihtiyaçlara cevap vererek, yeni bir yaşam alanı oluşturacağını bildirdi. 


Dayanışma kültürünün önemine dikkati çeken Turan, "Uygulamaya koyacağımız projeyle hepimizin aradığı, cadde, sokak, esnaf ve meydan gibi açık alan kullanımlarıyla komşuluk ilişkilerinin canlanacağı yeni bir Şarkışla inşa edeceğiz" ifadesini kullandı. 


Turan, Şarkışla'da mahalle kültürünün hayata geçirileceği proje için yüklenici firmayla yer tesliminin sağlandığını belirterek, "Mahalle kültürüyle geliştirdiğimiz Şarkışla projemiz, insan ilişkilerini ön planda tutan, toplumsal dayanışmayı artıran, farklı yaş gruplarına yönelik oyun alanları, yeşil alanları ve esnaf kültürüyle özlenen komşu ilişkilerini yansıtarak, samimi bir yaşam alanı oluşturacaktır" değerlendirmesinde bulundu.


Yeni dönemde mahalle kültürü ve yatay mimari disipliniyle konut inşa ettiklerini vurgulayan Turan, Sivas'a yeni...