05 / 05 / 2024

Şarkiye Mahallesi Hamam Müzesi yapım ihalesi

Şarkiye Mahallesi Hamam Müzesi yapım ihalesi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hamam Müzesi yapılmak ve işletilmek üzere, irtifak ve işletme hakkı veriyor. İhale 19 Nisan'da yapılacak..

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Hacıahmet Mahallesi, 1195 ada, 29 parseldeki Hamam ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üsküdar'da 2 katlı ahşap ev çöktü!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi Hamam Sokak'ta yer alan 2 katlı ahşap evin üst katında çökme meydana geldi.

Amasya Hamamözü TOKİ 106 konut ihalesi yarın!

Amasya Hamamözü ilçesi, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya Hamamözü 106 konut ihalesi 1 Ağustos'ta!

Amasya Hamamözü ilçesi, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Ağustos 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Haymana Ravza Termal Otel 19.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli Haymana İlçesi Medrese Mahallesi Hamam Altı Mevkii'nde yer alan 4 yıldızlı Ravza Termal Otel 19 milyon 447 bin 116,30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı 13,2 milyon TL'ye şehir hamamı yaptıracak!

Lüleburgaz Belediyesine ait, Dere Mahallesi'nde yer alan arsada yap-işlet-devret modeli ile Şehir Hamamı yaptırılacak. İhale 4 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilecek...

Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi plan tadilatı askıda!

Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi'nde Hamam ve Çevresine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Ardahan Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Kaptanpaşa Mahallesi, Hamam Caddesi No: 26’da bulunan AVM’deki dükkan, ofis ve 1 düğün salonunu satıyor..

Bursa Kestel'deki tarihi hamam restore ediliyor!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Kestel Babasultan Mahallesi’nde yer alan tarihi hamamı da restore ediyor.

Ordu Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye 25 yıllığına kiralık bina!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şarkiye Mahallesi'nde 955 metrekarelik arsa üzerindeki tek katlı binayı kiraya veriyor. 25 yıllığına kiralanacak binanın bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu Altınordu'da altyapı çalışmaları yapılıyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçenin en güzel mahallelerinden birisi olan Şarkiye Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İzmit Yeni Hamam restorasyonunda öğrenciler için yol yapıldı!

İzmit Hacı Hasan Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi 396 ada 3 parselde bulunan Yeni Hamam’da süren restorasyon çalışmaları nedeniyle, öğrenciler için yol yapıldı.

Şarkiye Mahallesi Hamam Müzesi yapım ihalesi Haberi

Şarkiye Mahallesi Hamam Müzesi yapım ihalesi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şarkiye Mahallesi'nde Hamam Müzesi yaptırıyor. İrtifak ve işletme hakkı verilecek ihale, 19 Nisan'da gerçekleşecek.


TESİS YAPILMAK VE İŞLETİLMEK ÜZERE, İRTİFAK VE İŞLETME HAKKI VERİLECEKTİR


Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


1 - Belediyemizce Tesis yapılmak ve işletilmek üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37 ve müteakip maddeler hükümlerine göre Kapalı Teklif Usulüyle İrtifak ve İşletme Hakkı Verilecektir.

2 - Söz konusu ihale, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şarkiye Mahallesi 12770 ada 34 parselde kayıtlı 1.118,14 m2, 831,00 m2 arsa üzerine yaptırılacak Hamam Müzesi Kompleksinin; 30 (otuz) yıllık İşletme ve İrtifak Hakkı Verilmesi karşılığında, bütün masrafları İrtifak Hakkı Sahibi tarafından karşılanmak suretiyle yaptırılması ve işletilmesini kapsamaktadır.

3 - İrtifak Hakkının süresi, yapım (8 ay) ve işletme (29 yıl 4 ay) süreleri toplamı olarak 30 yıldır.

4...