06 / 05 / 2024

sarnıç- havuz

sarnıç- havuz

İstanbul Valiliği İl Özel İdaresi desteği ile Küçükçekmece Gölü Havzası'nda yapılan Bathonea Kazıları'nda, İstanbul tarihinde önemli sayılacak kalıntılara rastlandı...

Pool Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pool Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Fuat Zafer tarafından kuruldu.

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece'de Rauf Atilla tarafından açıldı.

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çağlar tarafından kuruldu.

İzmir Sarnıç'ta tapu sorunu ortadan kalktı!

Gaziemir Sarnıç’taki araziler için rayiç bedel tespiti gerçekleşti. Buna göre; arazilerin metrekare birim fiyatı 700 TL ile 1000 TL arasında olacak.

Zed 7 Pool Ctp Havuz Ekipmanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zed 7 Pool Ctp Havuz Ekipmanları Sanayi Ve Ticaret Limited Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Özdemir Ünlü tarafından kuruldu.

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile Adem İnci tarafından kuruldu.

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Alageyik tarafından kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Takuci tarafından  kuruldu.

Sitelere sonradan havuz yapılabilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu'ya gelen soruda, 6 parselde kurulu sitede 22 konut bulunduğunu dile getiren okuyucu, siteye havuz yaptırmak istendiğini belirtti. Okuyucu, bu havuzun yapılıp yapılmayacağını ve yapım bedelini ödemek zorunda olup olmadığını sordu. 

Gaziemir Sarnıç sakinleri tapu için çözüm bekliyor!

İzmir Gaziemir'e bağlı Sarnıç Mahallesi'nde 40 yıldır devam eden tapu sorunu için vatandaşlar çözüm bekliyor. 

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

sarnıç- havuz Haberi

sarnıç- havuz
İstanbul Küçükçekmece'de yürütülen Bathonea Kazıları'nda, antik döneme ait olan büyük taşlardan meydana gelen düzenli bir su yolu ve dev bir sarnıç- havuz bulundu.  Kazı çalışmaları sonucunda tespit edilen bulgular sonucunda bölgede bir antik kent olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.  Kazılarda, İstanbul'un Roma başkenti oluşunun ardından inşa edildiği tahmin edilen yeraltı su kanalları sistemi bulundu.  İşçilik yönünden sistemin bazı bölümleri Genç Roma dönemine, bazıları ise daha da eskiye dayandığı tahmin ediliyor. Bulunan kanallar bu bölgede büyük bir yerleşimin varlığını ispatlar nitelikte yer...