28 / 04 / 2024

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çağlar tarafından kuruldu.



Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çağlar tarafından kuruldu.

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca çalışma konusu ; A. Her türlü yüzme ve süs havuzlarının inşaatı, inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri ve ticarethane inşaatları yapmak ve satmak. B. Yüzme havuzları, süs havuzları ve her türlü inşaat malzemeleri üretimi, satışı iç ve dış ticareti. C. Fayans, yer karosu, lavabo, tuvalet, banyo küveti, armatür, su bataryaları gibi banyo ve mutfak aksesuarlarının üretimini, alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. D. Kendi hesabına arazi ve arsalar almak. Bunlar üzerinden veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. E. Şirket amacına ulaşabilmek için lüzumlu makine ve tesisler satın alabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir. F. Şirket amacına ulaşabilmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotek fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. G. Şirket amacına ulaşabilmek için şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları verebilir ve alabilir. H. Şirket amacı ile ilgili olarak marka ihtira beratı ustalık know how ve diğer sınai mülki ve mülki hakları iktisap edebilir. Devir, ferağ ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir.


Geri Dön