14 / 05 / 2024

Macropool Havuz Ve İnşaat  adres 

Macropool Havuz Ve İnşaat  adres 

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çağlar tarafından kuruldu.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirkıran ve Muhammed Bedirh Havuz ortaklığında kuruldu.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık ve Suat Gümüş ortaklığında kuruldu.

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Sio Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sio Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ayça Nur Sarıibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Eray Havuz Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eray Havuz Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ahmet Ayhan tarafından kuruldu.

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece'de Rauf Atilla tarafından açıldı.

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çağlar tarafından kuruldu.

Zed 7 Pool Ctp Havuz Ekipmanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zed 7 Pool Ctp Havuz Ekipmanları Sanayi Ve Ticaret Limited Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Özdemir Ünlü tarafından kuruldu.

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile Adem İnci tarafından kuruldu.

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Macropool Havuz Ve İnşaat  adres  Haberi

Macropool Havuz Ve İnşaat  adres 

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çağlar tarafından kuruldu.

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca çalışma konusu ; A. Her türlü yüzme ve süs havuzlarının inşaatı, inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri ve ticarethane inşaatları yapmak ve satmak. B. Yüzme havuzları, süs havuzları ve her türlü inşaat malzemeleri üretimi, satışı iç ve dış ticareti. C. Fayans, yer karosu, lavabo, tuvalet, banyo küveti, armatür, su bataryaları gibi banyo ve mutfak aksesuarlarının üretimini, alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. D. Kendi hesabına arazi ve arsalar almak. Bunlar üzerinden veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. E. Şirket amacına ulaşabilmek için lüzumlu makine ve tesisler...