18 / 07 / 2024

sarp group istanbul

sarp group istanbul

Türkiye’nin önde gelen ve ödüllü proje sahibi Sarp Group kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla başkent Ankara ve finansın başkenti İstanbul’da toplam 3.500 konutluk iki dev projeye start vermeye hazırlanıyor...

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

İstanbul Guardian Group Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Guardian Group Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te Kamran M Khosravı ve Nahıd Khoswavı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Hakan Bilir tarafından kuruldu.

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Edi Muhammed Kurbanzada ve Mohammad Hussaı Qurbanzada ortaklığında kuruldu.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Zim Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zim Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Yaşar Soylu tarafından açıldı.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alırza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar’da  50 bin sermaye bedeli ile Murathan Kalyoncu tarafından açıldı.

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Sarp Dervişoğlu tarafından kuruldu.

Next İstanbul Eng Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next İstanbul Eng Group Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Saber    Sadeghı tarafından kuruldu.

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Bayverdi tarafından açıldı.

sarp group istanbul Haberi

sarp group istanbul

Ataşehir'de kurulan Türkiye'nin Finans Merkezi’nin tam kalbinde yer alan, uluslararası mimari ödüllü Sarphan Finans Park projesini TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa eden ve iş dünyasına dev fırsatların kapısını açan Sarp Group yeni projeler için hazırlıklara başladı. Proje tasarımı, yapı kalitesi, malzeme seçimi ve kalifiye işçilikle Türkiye genelinde üstlendikleri tüm projeleri büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Sarp Group İnşaat Genel Koordinatörü Vekalet Kaba 2013 yılı içinde İstanbul ve Ankara’da olmak üzere toplam 3.500 konutluk iki projenin hazırlık çalışmalarına başladığını dile getirdi.


2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde "Beş Yıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi", 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde ‘’Dünyanın Bir Numaralı Gayrimenkul Projesi’’ ilan edilen Sarphan...