06 / 05 / 2024

Sarp Özkar kim

Sarp Özkar kim

Turizmciler erken rezervasyonun başladığını, % 40'a varan indirimlerle 5-6 ülke birden görme fırsatı sağlayan gemilerle seyahatin mümkün olduğunu söylüyor..

Sarp Özkar: Erken rezervasyonda son fırsatlar!

Yerli turistlerin daha uygun fiyatlara tatil yapmasına imkan sağlayan erken rezervasyon kampanyasında 3. dönem indirimlerinin tükenmesine sayılı günler kaldı. Sarp Özkar 'Erken rezervasyonda son fırsatlar' diyerek acele edilmesi gerektiğini belirtti...

Yılbaşı turlarının yarısı 1.5 ay önceden doldu!

Yılbaşını hafta sonu tatiliyle birleştirecek tatilciler birbirinden farklı seçeneklerdeki “yılbaşı turları”nın yüzde 50’sini şimdiden doldurdu. Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar konu ile ilgili açıklama yaptı.

Yurt dışı turlar ucuzladı!

Turizm firması satış ve pazarlama müdürü Sarp Özkar, "Farklı ülkeleri gezip görmek, yeni kültürler tanımak isteyen tatilseverler kış kampanyaları çerçevesinde 149 eurodan başlayan rakamlarla yurt dışı turlarını satın alabiliyor" dedi

Sarp Özkar: Gemi turları 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor!

Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor. Gemi turlarının avantajı fark edildi" dedi.

İfraz işlemini kim yapar?

İfraz işlemi, bu gibi durumlarda yapılan tapu kütüğündeki değişiklik olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ayırma işlemi olarak da bilinen ifraz işlemi nasıl yapılır? İfraz işlemini kim yapar?

Tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemlerinde yapılan masraf kapsamında tapu harcının yanı sıra, tapu döner sermaye bedeli ücreti de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapının tamamlanan bağımsız bölümlerine kısmi yapı kullanma izni düzenlenebiliyor Kısmi yapı kullanma izin belgesi nasıl alınır gerekli belgeler nelerdir? Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul iletişim!

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Sarp Özkar kim Haberi

Sarp Özkar kim

Türkiye, dev otelleri andıran cruise gemilerini limanlarında ağırlamaya alıştı. Şimdi ise aynı gemilerle seyahat eden Türk turist sayısında hızlı artış var. Turizmciler, erken rezervasyonun başladığını, hızlı hareket edilirse yüzde 40'a varan indirimlerle 5-6 ülke birden görme fırsatı sağlayan bu gemilerle seyahatin mümkün olduğunu söylüyor. Bir tur şirketinin Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, “Gemi ve nehir turları son 5 yılda Türkiye'de önemli bir paket haline geldi. Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde büyüyor” dedi. Bu gemi turlarında 18 yaşına kadar olan 2 çocuğun ailesiyle aynı odada kalması halinde ücretsiz seyahat edebildiğini söyleyen Özkar, “Türkler İstanbul kalkışlı Ege-Adriyatik turu, Yunan Adaları ve uçakla gidilen Avrupa başlangıçlı turları tercih ediyor. Her limanda alışveriş, o ülkeyi gezip görme fırsatı var....