13 / 05 / 2024

sarphan finans dükkan

sarphan finans dükkan

Satış sürecinin devam ettiği Sarphan Finanspark projesinde son olarak 19 adet ticari birim kaldı. Banka kredisine uygun olan projede üniteler 2 milyon 370 bin liradan başlıyor...

Sarphan Finanspark’ta dükkanlar minimum 1 milyon 40 bin lira!

Sarp Group tarafından yükselen Sarphan Finanspark projesinde satılık 44 adet dükkan kaldı. Minimum 67 metrekare alana sahip olan dükkanların ödemesinde kredi kullanılabiliyor

Sarphan Finans Park'ta 8 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Sarphan Finans Park projesinde yer alan 8 dükkan için açık artırma ihalesi 8 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede satışa sunulan dükkanların KDV dahil muhammen bedelleri 1 milyon 450 bin TL'den başlıyor.

Sarphan Finans Park ofisleri teslime hazır!

Ataşehir’de Sarp Group imzası, Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı. C Blok’ta, değişik büyüklüklerde 16 dükkân bulunuyor.

Sarphan Finans Park C blokta hayat başladı

İstanbul Atasehir Finans Merkezi'ndeki, Sarphan Finans Park'ın C bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Sarphan Finans Park Projesi'nin dükkanları teslim edildi!

Ataşehir'de Sarp Group ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Sarphan Finanspark'taki 20 dükkan 13 Mayıs'ta satışta!

Sarphan Finanspark projesinde yer alan 20 dükkan 13 Mayıs 2015 tarihinde saat 15.00'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Müdürlüğü'nde açık artırma ile satışa sunulacak.

Sarphan Finans Park'ın B Blok teslimleri yapıldı!

İstanbul Finans merkezinde ayrıcalıklarla dolu lüks çalışma ortamı Sarphan Finans Park’ın C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Sarphan Finans Park otel bölümü VIP 300 Ofisleri'ne dönüştü!

Sarp İnşaat Öz Akar Elektrik A.O. tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde A Blok Otel bölümü, VIP 300 Ofisleri'ne dönüştürüldü.

Sarphan Finans Park, VIP 300 ofislerine dönüştürüldü!

Yeni Sarp İnşaat tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde A Blok otel bölümü, VIP 300 Ofisleri'ne dönüştürüldü. Sarphan Finans Park'ta 937 bağımsız bölüm yer alıyor.

Sarphan Finans Park'ta yüzde 10 indirim imkanı!

Sarphan Finans Park, iş dünyasına büyük avantajlar sağlıyor. %90'ı kısa bir zaman diliminde satılan Sarphan Finans Park'ta kalan son %10'luk ticari üniteler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Sarphan Finans Park'ın yüzde 90'ı satıldı!

İstanbul Finans Merkezi'nin tam kalbinde yükselen Sarphan Finans Park, iş dünyasına büyük avantajlar sağlıyor. %90'ı kısa bir zaman diliminde satılan Sarphan Finans Park'ta kalan son %10'luk ticari üniteler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor...

Sarphan Finans Park'ta peşin ödemelere yüzde 10 indirim!

İş ve finans çevrelerine çağ atlatacak İstanbul Finans Merkezi'nin tam kalbinde yükselen Sarphan Finans Park, iş dünyasına büyük avantajlar sağlıyor. Sarphan Finans Park'ta peşin ödemelere yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Sarphan Finans Park Ümraniye'de teslimler Ağustos 2014'te gerçekleşecek!

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde "Avrupa' nın En Prestijli Projesi" ödülü alan Sarphan Finans Park Ümraniye' de teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi...

Sarphan Finans Park'ta ticari ünitelerin ve B Blok ofislerin satışları devam ediyor!

Ekonomi ve finans çevrelerine çağ atlatacak İstanbul Finans Merkezi'nin tam kalbinde yeralan ve Sarp Group tarafından Türkiye’ye kazandırılan dünyaca ödüllü Sarphan Finans Park’ın, iş dünyasında fark yaratacak ofislerini ve ticari ünitelerini kaçırmayın..

sarphan finans dükkan Haberi

sarphan finans dükkan


Daire, ofis ve otel gibi birbirinden bağımsız yaşam alanlarını bir araya getiren Sarphan Finanspark projesi Sarp Group tarafından hayata geçirildi. Ataşehir’de yer alan Sarphan Finanspark projesindeki rezidans bloğu 54 katlı, ofis bloğu 13 katlı ve otel bloğu 20 katlı olarak tasarlandı. 


Satış sürecinin devam ettiği Sarphan Finans Park projesinde yer alan 2+1 daireler 820 bin TL ile 880 bin TL arasında, 3+1 daireler 890 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL arasında değişim gösteren fiyatlarla satılıyor. Konut tiplerinin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde hayata geçirildiği Finanspark Sarphan projesinde 1+0 ve 1+1 dairelerin satışları sona erdi.