16 / 05 / 2024

sarphan finans projesi

sarphan finans projesi

İstanbul Finans Merkezi'nde yer alan Sarphan Finans Park D Blok2taki dükkanlar açıkl artırma ile satışa sunuluyor.

Sarphan Finans Park değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Ümraniye'de bulunan Sarphan Finans Park projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi.İşte rapor...

Sarphan Finans Park projesinde teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı.

Sarphan Finans Park Projesi'nin dükkanları teslim edildi!

Ataşehir'de Sarp Group ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Sarphan Finans Park'ta teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Blok Ofis bölümünde teslim heyecanı başladı.Sarphan Finans Park projesinde tamamında konut ve iş yeri olmak üzere 937 bağımsız bölüm yer alıyor.

Emlak Konut GYO Sarphan Finans Park değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, mülkiyetindeki Ümraniye 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak "Sarphan Finans Park" projesi için hazırlatılan değerleme raporunu paylaştı.

Emlak Konut Sarphan Finans Park VIP 300 projesi!

Satış süreci devam eden Emlak Konut Sarphan Finans Park VIP 300 projesi 20 katlı olarak dizayn edildi. Projede yer alan ofislerin büyüklükleri 44 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Sarphan Finans Park VIP 300 projesi!

Ataşehir Sarphan Finans Park VIP 300 projesi Sarp Group imzası ile hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin büyüklükleri 44 metrekare ile 70 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Sarphan Finans Park VIP 300 ofis projesi!

Sarphan Finans Park VIP 300 ofis projesi Sarp Group imzası ile yükseliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 44 metrekareden başlıyor, 70 metrekareye kadar ulaşıyor.

Sarphan Finans Park, VIP 300 ofislerine dönüştürüldü!

Yeni Sarp İnşaat tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde A Blok otel bölümü, VIP 300 Ofisleri'ne dönüştürüldü. Sarphan Finans Park'ta 937 bağımsız bölüm yer alıyor.

Sarphan Finans Park VIP 300 Ofis fiyatları 830 bin TL'den başlıyor!

Sarphan Finans Park projesinde yer alan VIP 300 Ofisleri, 830 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 42 ila 829 metrekare arasında değişen 349 ofis projesinde fiyatlar 2 milyon 810 bin liraya kadar çıkıyor.

Sarphan Finans Park'ta VIP ofisler satışa çıktı!

Sarp İnşaat öz Akar Elektrik A.O. tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinin VIP 300 ofisleri satışa çıkarıldı. Sahip olduğu helikopter pisti ile dikkat çeken ofisler, Sabiha Gökçen Havaalanı'na oldukça yakın.

Sarphan Finans Park'ta VIP 300 Ofisleri satışa çıktı!

Sarphan Finans Park'ta VIP 300 Ofisleri satışa çıktı.Projenin içinde önemli bir yere sahip olan ve merakla beklenen VIP 300 Ofisleri, 20 Ocak 2015 tarihi itibariyle satışa çıktı.

Sarphan Finans Park değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Sarphan Finans Park projesine ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte Sarphan Finans Park projesi değerleme raporu...

sarphan finans projesi Haberi

sarphan finans projesi

Emlak Konut GYO A.Ş. İstanbul Finans Merkezi'nin tam kalbi, dünyanın en prestijli mimari projesi Sarphan Finans Park D Blok'taki 53 dükkanı açık artırma ie satışa sunuyor. Açık artırmada satılamayan dükkanlar Sarphan Finans Park'ın satış ofisinde satılacak. 


Sarphan Finans Park'ta dükkan sahibi olmak için 10 Ekim Çarşamba günü saat 15.00'te Emlak Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık artırma...