10 / 05 / 2024

Sars Site kimin

Sars Site kimin

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Seda    Türk tarafından kuruldu. 

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirket Şubesi açıldı!

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir  Şubesi bugün  10 bin TL sermaye bedeli Hayrettin Candaner tarafından açıldı.

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Seda    Türk tarafından kuruldu. 

Site yöneticisi nasıl istifa eder?

Anagayrimenkulün sekiz veya daha fazla bağımsız bölümü varsa, yönetici atanması mecburi oluyor. Kat malikleri sorumluluklarını yerine getirmezse site yöneticisi istifa edebiliyor. Peki, site yöneticisi nasıl istifa eder?

Site yönetiminin denetimi nasıl yapılır?

Site yöneticisi, kat malikleri genel kurul toplantısında seçiliyor. Site yönetiminin yükümlülüğünde olan görevlerin yerine getirilip getirilmediği kimler tarafından kontrol ediliyor? Site yönetiminin denetimi nasıl yapılır?

Çatı katı kimindir?

Apartman ve site bloklarında en üst kat olan çatı katının kullanım hakkının kime ait olduğu, çatı katına yapılan masrafları kimin ödemesi gerektiği malikler arasında tartışma konusu oluyor. Peki, çatı katı kimindir?

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Jetkent 1 Sitesi Beylikdüzü'nde kuruldu.

İskan almak kimin görevi?

İskan belgesi, inşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteriyor. Peki, iskanı kim alır? İskan almak kimin görevi?

Temmuz Ayı Site Müdürler Toplantısı Başakşehir 5. Etap'ta gerçekleşti!

Her ay yönetim hizmeti sunulan sitelerim Mali ve İdari İşlerinin görüşüldüğü aylık olağan site müdürler toplantısına bu ay Avrupa Yakası'nda bulunan Başakşehir ilçesi ev sahipliği yaptı.

Güler Infinity Site İnşaat tarafından hayata geçiriliyor! Eylül 2015 teslim!

Site İnşaat tarafından hayata geçirilen Güler Infinity projesinin örnek dairesi hazırlandı. 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek projede 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.

Zeytinburnu'nda site duvarı yıkımında gerginlik çıktı!

Zeytinburnu'nda site duvarı yıkımında gerginlik çıktı. Yol genişletme çalışmaları yapımı kapsamında Zeytinburnu Tercüman Sitesi'nin duvarlarının yıkımı sırasında site sakinleri ile belediye ekipleri arasında arbede çıktı.

Boğaziçi Yönetim'in Ankara'daki site yönetim kadroları iftarda bir araya geldi!

Boğaziçi Yönetim A.Ş'nin Ankara’da Yonetim Hizmeti Sunduğu Site Yönetim Kadroları Düzenlenen Iftarda Bir Araya Geldi .yaklaşık 200 den fazla davetlinin katıldığı iftara Toplu Konut İdaresininden bir çok önemli isim iştirak etti.

Türkiye’de yazlık ev arayanların yaklaşık yüzde 40’ı site içini tercih ediyor!

Son dönemlerde Türkiye’de konut algısı git gide değişiyor.Güvenlik problemi, yeşil alanların azalması, sosyal alan ihtiyacı gibi etmenler de satılık ve kiralık konut aramalarında ‘site içi’ kriterini öne çıkarıyor...

Sars Site kimin Haberi

Sars Site kimin

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Seda    Türk tarafından kuruldu. 

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Kiracı veya kat maliklerine kapıcılık hizmetleri, havuz, bahçe temizlik ve kontrolü, bahçe ve çevre düzeni hizmetleri, ağaçlandırma ve çimlendirme gibi faaliyetleri sunma işlemleri her türlü tamir ve bakım hizmetleri, alışveriş hizmetleri, fatura ödeme hizmetleri ve benzeri her türlü hizmeti yapmak. -Profesyonel site yönetim ve işletimi hizmetleri teknik işletme yönetimi hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat gibi mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımı -Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site-apartman yönetim hizmetlerini yerine getirmek. -Yıllık site veya binanın maliyet ve ödeme planını yapmak. -Site veya apartman giderleriyle ilgili olarak istenildiğinde...